Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Reese Witherspoon ligoninėje – baiminamasi priešlaikinio gimdymo

Trečiojo vaikelio besilaukianti aktorė Reese Witherspoon (36) atsidūrė ligonėje. Trečiadienio rytą atvykusią aktorę akylai stebi medikai ir tikina, kad čia ji turėtų praleisti dar porą naktų idant jie galėtų sustabdyti prasidėjusį priešlaikinį gimdymą.
Reese Witherspoon ir Jimas Tothas
Reese Witherspoon ir Jimas Tothas

„Medikai nuramino Reese – jie pasiryžę sustabdyti priešlaikinį gimdymą, kad vaikelis turėtų pakankamai laiko išsivystyti, – portalui RadarOnline.com pasakojo aktorei artimas šaltinis. – Reese vyras Jimas Tothas nuo trečiadienio ryto nesitraukia nuo jos.“

Tai pirmasis Reese ir jos vyro Jimo Totho vaikelis, todėl būsimasis tėvelis išgyvena dėl ne laiku prasidėsiančio gimdymo. „Jimas labai susikrimtęs. Jis pirmą kartą taps tėvu, tad jam ši situacija – naujas potyris. Jimas tiesiog nori, kad viskas būtų gerai, – toliau šeimynine aktorės drama dalijosi šaltinis. – Šiuo metu jis it nervų kamuolys, o Reese, kuriai tai bus trečiasis gimdymas, mėgina nuraminti savo vyrą“.

Reese į Los Andžele esančią ligoninę buvo atvežta antradienio vakarą. Medikai įtarė nėštumo komplikacijas. Nors aktorė iš gydymo įstaigos buvo paleista dar trečiadienio naktį iš ryto ji ir vėl buvo grąžinta atgal.

Pagal gydytojų skaičiavimus, gimdyti Reese Witherspoon turėtų rugsėjo mėnesio pirmosiomis dienomis. „Kol kas Reese pasiliks ligoninėje, o jos sveikata rūpinsis geriausi medikai“, – portalui sakė šaltinis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius