-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reperė Nicki Minaj pranešė netikėtą naujieną – nusprendė baigti karjerą

Ketvirtadienį reperė Nicki Minaj (36) socialiniame tinkle paskelbė, kad nusprendė baigti reperės karjerą ir ketina kurti šeimą. Nors ši žinia daugelį atlikėjos gerbėjų nuvylė, tačiau dalis jų mano, kad reperė dar neketina palikti muzikos.
Nicki Minaj
Nicki Minaj / „Scanpix“ nuotr.

Moteris netikėtomis žiniomis pasidalijo įraše tviteryje, kuriame atskleidė, kad ne tik baigia karjerą, bet ir ketina susitelkti į šeimos kūrimą.

„Aš nusprendžiau pasitraukti ir kurti savo šeimą. Aš žinau, kad jūs dabar esate laimingi. Mano gerbėjai, palaikykite mane ir darykite tai iki mano mirties. Myliu jus visus visam gyvenimui“, – socialiniame tinkle rašė atlikėja.

Visgi šis reperės įrašas buvo sutiktas skeptiškai, nes jau anksčiau buvo žinoma, kad Nicki mėgsta savo paskyroje karts nuo karto parašyti panašias mintis.

2016 metais žvaigždė erzino gerbėjus su nauju albumu, kuris, pasirodo, buvo netikras. Pastaraisiais metais atlikėja nuolat sulaukdavo žiniasklaidos dėmesio dėl nesutarimų su Cardi B ir negailestingų Nicki gerbėjų išpuolių prieš žmones, kurie ją kritikuoja internete.

Panašu, kad pastaraisiais metais atlikėjai dramos netrūko. Ji apie šiuos išgyvenimus papasakojo Joe Buddeno podkaste, kuriame teigė, kad žiniasklaidoje yra vaizduojama visiškai kitaip, nei iš tiesų yra. Moteris taip pat atskleidė, kad yra dažnai kritikuojama, kai tenka dirbti su kitomis reperėmis arba kai ji jas palaiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius