Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reperis Jay-Z nusivylė Rihanna, šiai atnaujinus santykius su Chrisu Brownu

Reperis Jay-Z, padėjęs Rihannai prasimušti į muzikos pasaulį, labai nusivylė sužinojęs apie jos naujus projektus su buvusiu vaikinu Chrisu Brownu, kuris ją buvo sumušęs.
Rihanna ir Jay-Z
Rihanna ir Jay-Z / „Scanpix“ nuotr.

„RadarOnline“ praneša, kad Rihannos ir C.Browno nauji duetai bei, kaip kalbama, atsinaujinę jausmai, labai nuvylė jos atradėją Jay-Z. Jis nesuvokia, kaip Rihanna galėjo dar kartą susidėti su vyru, kuris prieš trejus metus ją smarkiai sumušė.

Šiuo metu C.Brownas susitikinėja su modeliu siekiančia tapti Karrueche Tran, tačiau sklando gandai, esą jiedu su Rihanna slapta susitikinėja. Nė vienas jų kol kas to nei patvirtino, nei paneigė. K.Tran, kaip sako šaltiniai, dėl tokio C.Browno elgesio jam nepriekaištauja, nes jis jai padeda siekti išsvajotos modelio karjeros, todėl išsiskirti su juo merginai būtų ne į naudą.

Scanpix nuotr./Chrisas Brownas ir Rihanna 2007-aisiais
„Scanpix“ nuotr./Chrisas Brownas ir Rihanna 2007-aisiais

„Jay buvo pasibjaurėjęs tuo, ką Chrisas padarė Rihannai. Jis nesupranta, kaip vyras gali pakelti ranką prieš moterį. Chrisas yra visiškai miręs Jay, jis nenori turėti nieko bendro su C.Brownu. Dabar, kai Rihanna vėl įrašinėja dainas su juo, Jay yra labai nusivylęs jos veiksmais – jis nesupranta, kodėl ji taip daro. Jay supranta, kad atleisti reikia, tačiau niekada negalima to pamiršti. Jay yra susirūpinęs ir tuo, kokią žinią tokiu savo elgesiu Rihanna siunčia savo jaunoms gerbėjoms. Rihanna žino, kad Jay nepatinka jos elgesys, tačiau ji vis tiek elgsis kaip nori“, – sakė Jay-Z artimas šaltinis portalui „RadarOnline“.

„Jay sakė, kad niekada nepalaimins Rihannos ir Chriso santykių. Jis mano, kad tai nesibaigs gerai. Jay nuomone, Chrisas turi didelių problemų su pykčio valdymu“, – sakė šaltinis.

Rihanna ir C.Brownas neseniai įrašė dvi naujas dainas, jas paklausyti galite žemiau.

Chrisas Brownas ir Rihanna – „Birthday Cake“:

Chrisas Brownas ir Rihanna – „Turn Up the Music“:

VIDEO: Chris Brown Feat. Rihanna - Turn Up The Music (Remix - Audio)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius