Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Režisierius Rupertas Sandersas santuoką sugriovusią neištikimybę su Kristen Stewart pavadino klaida

Nuo to laiko, kai po pasaulio spaudą pasklidusios nuotraukos atskleidė režisieriaus Ruperto Sanderso ir jo filmo aktorės Kristen Stewart romaną, praėjo beveik penkeri metai. Netrukus po to jųdviejų aistra išblėso, tačiau liko gilios žaizdos: režisierių paliko žmona Liberty Ross, o aktorė išsiskyrė su „Saulėlydžio“ sagos partneriu, mylimuoju Robertu Pattinsonu.
Kristen Stewart ir Rupertas Sandersas
Kristen Stewart ir Rupertas Sandersas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ir tik dabar, pristatydamas naujausią savo filmą „Dvasia šarvuose“ („Ghost in the Shell“), kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka Scarlett Johansson, Rupertas Sandersas išdrįso prabilti apie šį garsiai nuskambėjusį įvykį.

Poros slaptas romanas prasidėjo kuriant juostą „Snieguolė ir medžiotojas“ („Snow White and the Huntsman“). 2012 metų liepą paparacai užfiksavo, kaip tuomet 40-metis Rupertas Sandersas bučiuoja gerokai jaunesnę Kristen Stewart. Žinoma, filmui tai buvo puiki reklama, tačiau jųdviejų asmeniniai gyvenimai patyrė didžiulį sukrėtimą. O dabar režisierius pagaliau prabilo apie neištikimybę ir pavadino tai klaida.

„Niekuomet nežinai, kokius pokštus iškrės likimas. Už kiekvieno kampo slypi kažkas netikėto, toks yra gyvenimas. Turi palikti užnugary viską, kas nemalonu, ir judėti link geresnių dalykų. Visi padaro klaidų. Esu linkęs daryti daug klaidų, kitaip gyvenimas nebūtų toks įdomus“, – sakė 46-erių režisierius.

Filmo kūrėjų nuotr./Rupertas Sandersas filmuojant juostą „Dvasia šarvuose“
Filmo kūrėjų nuotr./Rupertas Sandersas filmuojant juostą „Dvasia šarvuose“

Jo nuomone, jei kiekvienas menininkas būtų linčiuojamas už „momentinius susižavėjimus“, tuomet menas išvis išnyktų.

Iškart po to, kai jo ir Kristen Stewart santykiai virto pasauliniu skandalu, režisierius viešai atsiprašė savo žmonos (beje, ji su Kristen Stewart taip pat vaidino juostoje „Snieguolė ir medžiotojas“) ir vaikų bei sakė, jog tikisi ištverti viską drauge su jais. Deja, Liberty Ross iškart kreipėsi į teismą dėl skyrybų.

Viena aišku – artimiausiu metu Rupertas Sandersas nuo trumpalaikių romanų su savo aktorėmis, greičiausiai, susilaikys. Naujausiame jo filme „Dvasia šarvuose“ vaidinusi Scarlett Johansson pasakojo, jog režisierius dirbo itin profesionaliai ir tai neabejotinai įvertins žiūrovai.

Visiškai kitokią, vos atpažįstamą Holivudo žvaigždę didžiuosiuose ekranuose pamatysime jau nuo balandžio 7 dienos.

Juosta „Dvasia šarvuose“ pasakos apie tai, kaip ateities Japonijoje kompanija „Hanka Robotic“ pirmauja kiborgų technologijų tyrimuose ir gamyboje. Kompanijos pasididžiavimas – Majorė (kurią vaidina Scarlett Johansson), vadovaujanti ypatingam specialiųjų pajėgų padaliniui – Devintajam Skyriui. Kažkada buvusi žmogumi, o dabar – technologijos stebuklas, kuriam nėra lygių, Majorė ir jos padalinys kovoja prieš lygiai taip pat nuolat tobulėjančius kibernetinius nusikaltėlius, hakerius, pavojingiausius ekstremistus ir psichopatus.

Kadras iš filmo/Scarlett Johansson filme „Dvasia šarvuose“
Kadras iš filmo/Scarlett Johansson filme „Dvasia šarvuose“

Vieną dieną Devintajam Skyriui iššūkį meta paslaptingas priešas, siekiantis sunaikinti kompaniją „Hanka Robotic“ ir jos vykdomą dirbtinio intelekto tobulinimo programą. Dabar grėsmė iškyla ne tik miesto ar šalies tvarkai, bet ir pačios Majorės gyvybei. Sekdama priešo pėdsakais, Majorė sužino vis daugiau detalių apie savo pačios žmogiškąją praeitį.

Štai filmo „Dvasia šarvuose“ anonsas:

VIDEO: DVASIA ŠARVUOSE (2017) filmo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius