Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna duos parodymus Ch.Browno byloje

Populiari atlikėja Rihanna buvo pašaukta į teismą liudyti užpuolimo byloje prieš savo buvusį vaikiną Chrisą Browną, pranešė merginos advokatas Donaldas Etra.
Rihanna ir Chrisas Brownas.
Rihanna ir Chrisas Brownas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Užpuolimas Rihanna

Anot jo, 21 metų dainininkė antradienį gavo asmeninį kvietimą į Los Andželo aukštesniojo teismo klausymą birželio 22-ąją. „Dabar ji teisiškai privalo ten būti ir ten bus. Rihanna nuoširdžiai ir tiesiai atsakys į visus klausimus“,  kalbėjo advokatas.

20-metis Ch.Brownas dukart tvirtino esąs nekaltas. Jei bus įrodyta priešingai, tai bus laikoma sunkinančia aplinkybe. Jis galimai užpuolė hito „Umbrella“ atlikėją šių metų vasario 8-ąją.

Showbizspy.com pranešė, kad klausymo, į kurį pakviesta Rihanna, esmė – išsiaiškinti, ar pakanka įrodymų patraukti Ch.Browną baudžiamojon atsakomybėn. Iš Barbadoso kilusią dainininkę taip pat turės teisę apklausti Ch.Browno atstovas Markas Geragosas.

Amerikos žiniasklaida informuoja, kad byla gali būti baigta bet kurią akimirką, jei 20-metis atlikėjas prisipažintų esąs kaltas.

„Rihannos liudijimas gali padėti išspręsti arba sugadinti bylą,  kalbėjo vienas Los Andželo kriminalistų Jeffery Rubensteinas. – Jos sutikimas liudyti ir noras sakyti tiesą yra vienas žingsnis į tai, kad Ch.Brownas būtų nuteistas. Tiesa, jei kaltintojų pusė nepasirodytų, M.Geragosas gali siekti sušvelninti kaltinimus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius