Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna ir Colinas Farrellas: Vienišių trauka?

Populiarioji dainininkė Rihanna, papuošusi balandžio mėnesio amerikietiškojo „Vogue“ viršelį, regis, rimtai krito ir į vieno garsaus vyro akį. Kalbama, kad jai ėmė asistuoti pats Colinas Farrellas.
Rihanna
Rihanna / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, iš Barbadosos kilusi 23-ejų Rihanna ir 34-erių airių aktorius buvo pastebėti vėlų vakarą kartu vakarieniaujantys. Jiedu susitiko viename airių restoranų, kurį po vakarienės paliko atskirai, kad išvengtų paparacų.

Tuoj pat pasirodė kalbų, esą ne tik viršeliui, bet ir specialiam 10-ajam „Vogue“ dailios figūros priedui nusifotografavusi Rihanna naujosiomis nuotraukomis visiškai pakerėjo C.Farellą. Sklando kalbos, esą dainininkė ir aktorius tapo artimais draugais. Tiesa, C.Farellas ir Rihanna šių gandų patvirtinti neskuba.

„Scanpix“ nuotr./Colinas Farrellas
Colinas Farrellas

Prieš kurį laiką buvo pasirodę pranešimų apie Rihannos ir C.Farrello flirtą trumposiomis SMS žinutėmis. „Colinas pasitelkė visą savo žavesį, o Rihanna jam pasidavė, – kalbėjo „The Sun“ šaltinis. – Colinas mano, kad jų santykiams gali pasisekti. Jie abu laisvi, tad kodėl nepabandžius?“

Kai kurių leidinių žiniomis, C.Farellas Los Andžele ketina Rihanną supažindinti su savo sūnumis – 7-erių Jamesu ir pusantrų Henry.

Aktorius ir atlikėja susipažino šiemet, lankydamiesi komiškame britų pokalbių šou „The Graham Norton Show“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius