Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna išsiskyrė su milijardieriumi, „Toyota“ paveldėtoju Hassanu Jameelu: sudaužė jam širdį

Po metų draugystės Rihanna nusprendė nutraukti draugystę su verslininku Hassanu Jameelu, praneša Elle.
Rihanna ir Hassanas Jameelas
Rihanna ir Hassanas Jameelas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Rihannos buvusi meilė – milijardierius Hassanas Jameelas iš Saudo Arabijos. Šiuo metu jis užima vadovaujamas pareigas šeimos įmonių grupėje „Abdul Latif Jameel Group“ – vienai didžiausių kompanijų pasaulyje.

Hassano Jameelo šeimos valdomai bendrovei priklauso teisės į „Toyota“ automobilių platinimą. Kitos kompanijos interesų sritys – finansinės paslaugos, nekilnojamasis turtas, reklama, energetika ir prekyba. Jo šeimos turtas, 2016 metų duomenimis, vertinamas 1,5 mlrd. JAV dolerių.

Visgi, pasak artimų atlikėjos šaltinių, Rihanna nusprendė išsiskirti su verslininku, nes ji „kartais pavargsta nuo vyrų“.

„Tai buvo gražūs santykiai, bet jie jau baigėsi. Žinoma, Rihanna sudaužė jam širdį. Ji taip daro nuolatos su visais. Tarp jų nieko blogo nenutiko, ji tiesiog pavargo nuo jo. Ji kartais tiesiog pavargsta nuo vyrų“, – kalbėjo šaltinis.

Rihanna savo santykius su Hassanu visuomet slėpė nuo viešumos, su širdies draugu labai retai kur pasirodydavo. Per visą draugystę socialiniuose tinkluose ji nepasidalino nė viena nuotrauka, kurioje pozuotų su mylimuoju. Kartais atrodydavo, kad vakarėliuose jiedu stengdavosi net nepakliūti į tą pačią nuotrauką.

Vida Press nuotr./Naomi Campbell ir Hassanas Jameelas
Vida Press nuotr./Naomi Campbell ir Hassanas Jameelas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius