Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna Lenkijoje vykusiame „Heineken Open'er“ festivalyje nufilmuota visiškai girta

Niekam ne paslaptis, kad dainininkė Rihanna mėgsta kaip reikiant pasilinksminti. Vienam Gdynėje vykusio festivalio „Heineken Open'er“ dalyviui pavyko nufilmuoti, kaip tos Rihannos linksmybės vyksta – vos ant kojų bepastovinti dainininkė buvo išvesta iš „Kings of Leon“ koncerto.
Rihanna
Rihanna / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna
„Instagram“ nuotr./Rihanna Lenkijoje
„Instagram“ nuotr./Rihanna Lenkijoje

Rihanna buvo viena ryškiausių „Heineken Open'er“ festivalio žvaigždžių, jos koncertas įvyko sekmadienį. Tačiau anksčiau į Lenkiją atvykusi dainininkė susigundė galimybe pasiklausyti vienos iš savo mėgstamiausių grupių – „Kings of Leon“. 

Vaizdo įraše matyti, kaip vos ant kojų bepastovinčią Rihanną lydi apsaugos darbuotojai ir draugė. Su ta pačia drauge Rihanna įsikėlė nuotrauką iš festivalio į savo „Instagram“, kol dar nebuvo tokia girta.

Visa kelionė į Lenkiją Rihannai nebuvo itin sėkminga – ji buvo nufilmuota girta, o anksčiau įkyrūs gerbėjai trukdė jai pasidžiaugti paplūdimiu ir ramiai pasigulinėti prieš saulę. Nusivylimą dėl to dainininkė vėliau išreiškė „Instagram“. „Bandžiau susiorganizuoti dieną paplūdimyje, tai buvo nesėkmė!“ – pasipiktinusi rašė Rihanna.

VIDEO: Rihanna „Heineken Open'er“ festivalyje prisigėrė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius