Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna nusifilmavo provokuojančioje „Emporio Armani“ džinsų reklamoje

Iš bulvarinių puslapių niekaip nedingstanti dainininkė Rihanna dar kartą sužibėjo seksualumu – 24 metų atlikėja nusifilmavo provokuojančioje „Emporio Armani“ džinsų reklamoje.
Rihanna džinsų reklamoje
Rihanna džinsų reklamoje / Kadras iš „YouTube“

Minutės trukmės nespalvotoje reklamoje matoma tik apatiniais drabužiais prisidengusi atlikėja, kuri tingiai vartosi lovoje, eina padėti įkyriai pypsinčio telefono ragelio. Reklamos pabaigoje matyti, kaip atlikėja apsivelka „Emporio Armani“ džinsinį švarkelį, kelnes ir išeina pro duris.

Iš Barbadoso kilusi seksualioji atlikėja neseniai fotografams pateikė itin pikantiškų vaizdų: „Grammy“ apdovanojimų ceremonijoje ji vilkėjo juoda suknele su gilia iškirpte. Vėliau dainininkė Londono gatvėse vaikščiojo vilkėdama šortus su JAV vėliava, kailine liemene, prisegamomis kojinėmis ir Christiano Louboutino smailianosiais batais. Šis įvaizdis sulaukė ir tokio vertinimo, kad Rihanna atrodo kaip prostitutė.

Šią savaitę atlikėja vėl nustebino – New Yorko gatvėse ji pasirodė vilkėdama juodą nertinį, pro kurį švietėsi krūtinė.

Neseniai taip pat buvo paskelbta, kad atlikėja atleido prieš keletą metų ją sumušusiam tuometiniam jos vaikinui Chrisui Brownui, kad kartu galėtų sukurti keletą seksualumu pulsuojančių dainų.

Rihannos įvaizdžio pasikeitimais susirūpino netgi jos buvęs stilistas Philip Blochas, praneša hollywoodreporter.com.

„Aš nuėjau į vieną iš jos koncertų ir buvau šokiruotas to, ką pamačiau. Ji neturi supratimo, kaip elgtis pasiekus šlovės olimpą. Ji turi nusiraminti ir elgtis kaip pridera – aš manau, kad mergina turi problemų. Ji yra talentinga ir graži, bet labai rizikuoja“, – kalbėjo jis.

Rihanna provokuojančioje „Emporio Armani“ džinsų reklamoje:

VIDEO: Rihanna + Armani

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius