-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna parodė „piktą“ tatuiruotę

Šiuo metu po konflikto su vaikinu atsigaunanti 21 metų Rihanna, regis, turėtų vengti smurto ir agresijos, tačiau atlikėja to nesipurto ir net pasidarė ginklo formos tatuiruotę.
8. Rihanna
Rihanna / „Scanpix“ nuotr.

Kūną pasipuošti nedideliu revolveriu ant viršutinių šonkaulių dainininkė ryžosi šią savaitę. Rihanna jau ne sykį viešai rodė palankumą ginklams, segėdama nedidelį ginklo formos pakabutį.

Iš Barbadoso kilusi gražuolė pasipuošti nutarė Los Andžele dirbančio tatuiruočių meistro, pasivadinusio BangBang, salone, pranešė Dailymail.co.uk. Meistras iš pat pradžių nupiešė du revolverius abiejų Rihannos rankų viršuje. Tačiau dainininkė atsisakė tatuiruočių tokiose matomose vietose dėl jos kontrakto su makiažo prekės ženklu „Cover Girl“, kurį reklamuoja.

„Aš tikrai norėjau tuos pistoletus nupiešti jai ant rankų. Rihannai jie labai patiko. Bet nepatiko „Cover Girl“... o juk jie apmoka atlikėjos sąskaitas“, – savo tinklalapyje parašė BangBang. Tuomet nutarta ginklus tatuiruoti ant dainininkės šonkaulių.

Rihanna turi ir daugybę kitų tatuiruočių – žvaigždžių ant nugaros, natą ant kulkšnies ir Zodiako ženklą už dešinės ausies. Taip pat atlikėja pasipuošė tatuiruota žvaigžde kairės ausies viduje, sanskrito malda, kuri leidžiasi šlaunimi, žodžiu „Shhh...“ ant rodomojo piršto bei dar viena tatuiruotw ant dešinės rankos.

Kate Moss, pasirodo, taip pat užvakar neatsispyrė pagundai pasigražinti kūną tatuiruočių ir auskarų vėrimo salone. Tiesa, ji nesidarė tatuiruotės, bet įsivėrė dar du auskarus į ausį. 35-erių supermanekenė į saloną užėjo su 4 auskarais vienoje ausyje, o išėjo net su 6.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius