Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna su gerbėjais pasidalino dar viena pikantiška nuotrauka

Dainininkė Rihanna (24) tikrai žino, kaip pamaloninti ne tik gerbėjų ausis, bet ir akis. Miniatiūrinį koncertinį turą „777“ pabaigusi bei albumą „Unapologetic“ praėjusią savaitę į prekybą paleidusi dainininkė su savo gerbėjais pasidalijo savo intymia fotografija.
Rihanna
Rihanna / Twitter.com nuotr.

Portalas Žmonės.lt rašė, kad šeštadienį dainininkė su gerbėjais savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje nufotografuotas nuogu torsu ant lovos gulintis Chrisas Brownas (23). O štai savo seksualumo nevaržanti ir savo gerbėjams retkarčiais akis paganyti į jos apnuoginto kūno linkius leidžianti Rihanna ir vėl įkėlė nuotrauką, kurioje ji prie drabužių kabyklos pozuoja be liemenėlės.

Dainininkė šioje intymumu trykštančioje nuotraukoje, kurioje ji stovi nugara į kamerą,  mūvi šortus ir ilgas kojines, tačiau nedėvi jokių marškinėlių. Po šia provokuojančia nuotrauka ji teparašė: „Naktinis Londono gyvenimas“.

Nepaisant šių ir praėjusio šeštadienio kadrų Rihanna spaudai nepatvirtino apie atnaujintus santykius su ją kadaise primušusiu reperiu. Tačiau, sakykite ką norite, nuotraukos kalba pačios už save.

Dabar siūlome dar kartą pasiklausyti neseniai pasirodžiusios Rihanna ir Eminemo dainos „Numb“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius