Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanną sužalojo vaikinas (video)

Amerikoje žurnalistai pranešė, kad 19-metis r&b atlikėjas Chrisas Brownas iš tiesų sužeidė savo merginą dainininkę Rihanną. Jų teigimu, policija nufotografavo 20-metės merginos sužalojimus, jie atrodė „šiurpiai“.
8. Rihanna
Rihanna / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

Tmz.com tvirtinimu, iš nuotraukų matyti, kad Rihanna smarkiai sumušta, abiejose veido pusėse yra patinimų ir mėlynių. Taip pat atlikėjai buvo perskelta lūpa, kraujavo nosis. Vakar pasirodė pranešimų, kad ant jos rankos ir kelių pirštų yra įkandimo žymių. Amerikiečių žurnalistai teigia, kad Ch.Brownas Rihanną puolė kumščiais, nenaudodamas jokių pašalinių daiktų. Pagalbos telefonu „911“ paskambino ne pati Rihanna, o kažkas iš įvykio liudininkų, išgirdęs jos riksmus.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Rihannos ir Chriso Browno bendras pasirodymas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Rihannos ir Chriso Browno bendras pasirodymas

Poros konfliktas įvyko sekmadienį, vėliau dėl jo nė vienas iš atlikėjų nepasirodė muzikiniuose „Grammy“ apdovanojimuose, kur turėjo dainuoti.

Rihanna, pasak Tmz.com, atsisakė medikų pagalbos įvykio vietoje, tačiau leidosi nufotografuojama policijos. Garsenybės veidas esą buvo puikiausias šiurkštaus elgesio įrodymas. Vėliau Iš Barbadoso kilusi dainininkė apsilankė Los Andželo Cedars-Sinai medicinos centre.

Dailymail.co.uk pranešė, kad Ch.Brownui dėl incidento pareikšti kaltinimai. Po poros konflikto sekmadienį Los Andžele, Ch.Browno „Lamborghini“ automobilyje, Rihanna viešumoje nesirodė. Britų žurnalistai įtarė, kad ginčas galėjo kilti dėl to, kad vaikinas sukinėjasi apie kitas moteris.

Dar šeštadienio vakarą dainininkų pora lankėsi prieš „Grammy“ įteikimo ceremoniją surengtame vakarėlyje ir atrodė įsimylėję.

Ch.Brownas už savo nesivaldymą kovo 5-ąją turės aiškintis teisme. Šiuo metu jis paleistas už 50 tūkst. JAV dolerių (133 tūkst. Lt) užstatą. Jaunas atlikėjas nusisamdė garsų įžymybių advokatą Marką Geragosą, kuris gynė parduotuvėse vagiliavusią Winoną Ryder ir priekabiavimu prie vaikų kaltintą Michaelą Jacksoną.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Rihanna per Grammy ceremoniją
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rihanna per Grammy ceremoniją

Dėl savaitgalio įvykių Rihanna atidėjo savo koncertą Kuala Lumpūre, Malaizijoje, į kurį buvo parduoti visi bilietai. Pasirodymas turėjo vykti šį penktadienį. Atlikėjos vadybininkai taip pat atšaukė prašmatnų vakarėlį, kuris vasario 20-ąją turėjo vykti Niujorke, Rihannos 21-ojo gimtadienio proga.

Tiesa, nukentėjo ir Ch.Brownas. Po to, kai buvo suimtas, kramtomosios gumos kompanija „Wrigley‘s“ išplatino pranešimą, kad stabdo reklaminės kampanijos su atlikėju įgyvendinimą. Anksčiau vaikinas yra sakęs, kad jo patėvis mušė jo motiną ir todėl jis niekuomet taip nepasielgtų su moterimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius