Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna tapo mama: atlikėjai ir A$AP Rocky gimė sūnus

Atlikėja Rihanna su mylimuoju reperiu A$AP Rocky tapo tėvais! Pasak JAV žiniasklaidos, pirmagimis pasaulį išvydo gegužės 13 d. Los Andžele.
Reperis A$AP Rocky ir Rihanna
Reperis A$AP Rocky ir Rihanna / Vida Press nuotr.

Kaip rašo TMZ, „Fenty Beauty“ įkūrėja pagimdė savo pirmąjį vaiką. Dainininkei ir jos širdies draugui, reperiui A$AP Rocky liepos 13-ąją Los Andžele gimė berniukas.

Džiugią žinią – pirmagimio laukimą – pora pranešė fotosesija Harleme, kurioje Rihanna išdidžiai demonstravo savo pilvuką. Nuo tada, kai žinoma moteris viešai atskleidė naujieną apie nėštumą, ji dėvėjo nėščiosios figūrą ypatingai išryškinančius drabužius.

Vida Press nuotr./Reperis A$AP Rocky ir Rihanna
Vida Press nuotr./Reperis A$AP Rocky ir Rihanna

Kalbėdama apie savo pastarojo meto stiliaus pasirinkimus, atlikėja teigė: „Kai moterys pastoja, visuomenė linkusi priversti jas slėptis ir jaustis neseksualiomis, tačiau aš noriu įrodyti, kad taip tikrai nėra. Priešingai – nėštumas moteriai suteikia pačią gražiausią figūrą.“

„Bandau tai, ko nedrįsau prieš pastojant. Kuo daugiau rūbai išryškina figūrą – tuo man geriau“, – taip apie savo drąsius stiliaus pasirinkimus kalbėjo dainininkė.

Taip pa atlikėja atskleidė, kad nėštumas buvo neplanuotas, tačiau sužinojusi, kad laukiasi, ji kaipmat apsidžiaugė ir pernelyg nedramatizavo, kad teks kiek pristabdyti savo veiklas ir atsidėti motinystei.

Rihanna užsiminė ir apie didžiausią savo baimę – pogimdyvinę depresiją, apie kurią ji vis dažniau girdi iš aplinkoje esančių moterų.

Paklausta apie didžiausią baimę gimdant, hitų kūrėja įvardijo: „Pogimdyminė depresija. Ar jausiuosi emociškai nestabili?, – tuo metu retoriškai klausė ji. – Aplink tiek daug mane gąsdinančių istorijų, kurias girdžiu iš kitų moterų...“

Primename, kad pora apie savo jausmus viešai prabilo 2020 metų lapkritį. Tačiau kalbos, kad A$AP Rocky kartu su Rihanna – daugiau nei draugai, pradėjo sklisti dar 2013 metais, kai reperis kartu su dainininke leidosi į jos pasaulinį koncertinį turą „Diamond World Tour“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius