Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robbie Williamsas mistinėmis tatuiruotėmis megs ryšį su ateiviais

Dainininkas Robbie Williamsas yra išsitatuiravęs paslaptingus egiptietiškus simbolius, kuriais tikisi patraukti nežemiškų būtybių dėmesį, skelbia pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Robie Williamsas
Robie Williamsas / „Scanpix“ nuotr.

Robbie kaklą puošia Horo akis, kuri simbolizuoja kosmosą. Tikima, kad šis piešinys taip pat apsaugo nuo blogio jėgų.

Toks pat simbolis yra pavaizduotas ir Jungtinių Amerikos Valstijų nežemiškų civilizacijų tyrinėjimo emblemoje. Su šia organizacija Robbie neseniai bendradarbiavo mėgindamas aptikti ateivių pėdsakus.

Popdievaitis kartu su Jameso Gillilando įkurta ufologų draugija sekė ateivius prie Trout ežero Vašingtono apylinkėse, kur Robbie aplankė įkvėpimas parašyti kelias dainas apie ateivius.

Ateivių tyrinėtojas Michaelis C. Luckmanas teigia, jog tarp egiptiečių ir nežemiškų civilizacijų egzistavo ryšys, o Robbie sprendimas išsitatuiruoti šį simbolį reiškia ne ką kitą, o ruošimąsi kontaktui su kitomis gyvybės formomis.

Niujorko nežemiškų civilizacijų tyrimų centrui vadovaujantis Luckmanas agentūrai „BangShowbiz“sakė: „Galime daryti išvadą, jog Robbie ruošia savo kūną, sielą ir protą netrukus įvyksiančiai kelionei į kosmosą. Manau, jog aišku, kodėl Robbie taip traukia Jameso Gillilando ranča, esanti netoli Vašingtono. Civilizacijų susijungimas bus svarbiausias įvykis žmonijos istorijoje. Ta vieta yra gerai žinoma ateivių tyrinėjimo entuziastams, ten plaukia visi, kurie tiki nežemiškų civilizacijų egzistavimu. Kai ateis tinkamas laikas, bus paskelbtos taisyklės, padėsiančios taikiai pasveikinti svečius iš kitų planetų.“

Gillilandas, kuris pastaruoju metu labai suartėjo su Robbie, teigia, jog jį jau aplankė ateivis, kuris atrodė „lyg moteriškos lyties humanoidas, turintis katės bruožų“.

34-erių Robbie Williamsas tvirtina tris kartus regėjęs nežemiškas būtybes. Vieną kartą jis teigia susidūręs su ateiviais tada, kai įrašinėjo apie juos dainą „Arizona“. Žvaigždė taip pat yra pareiškęs, jog žada mesti muziką ir visa galva pasinerti į nežemiškų civilizacijų tyrinėjimus. Atlikėjas kalbėjo: „Rimtai, noriu eiti ir tyrinėti šiuos dalykus. Liausiuosi buvęs popžvaigžde, tapsiu ufologu.“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius