Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robbie Williamso dukra bus gėlių mergaitė per karališkąsias princesės Eugenie vestuves

Spalio mėnesį britų karališkojoje šeimoje laukiama dar vienų vestuvių – karalienės anūkė princesė Eugenie (28 m.) ištekės už savo išrinktojo Jacko Brooksbanko (32 m.). Šioje šventėje bus galima išvysti ir britų popžvaigždę Robbie Williamsą, o jo dukrai patikėtas svarbus vaidmuo – penkiametė Theodora Rose bus princesės gėlių mergaitė.
Robbie Williamsas ir princesė Eugenie
Robbie Williamsas ir princesė Eugenie / „Scanpix“ nuotr.

Robbie Williamsas ir jo žmona amerikietė Ayda Field jau daug metų artimai bičiuliaujasi su karališkąja šeima, ypač gerai sutaria būtent su princese Eugenie ir jos vyresniąja seserimi Beatrice.

Dėl to jie įtraukti į vestuvių svečių sąrašą, o poros dukra Theodora Rose net bus gėlių mergaitė – kartu su princese Charlotte (3 m.). Šias pareigas atliks dar dvi mergaitės – princesės Eugenie krikšto dukra Maud Windsor (4 m.) bei Ines de Givenchy, jaunavedžių draugų Olivier ir Zoe de Givenchy dukra.

„Scanpix“ nuotr./Robbie Williamsas ir Ayda Field
„Scanpix“ nuotr./Robbie Williamsas ir Ayda Field

Na o vadinamaisiais pažais princesės Eugenie vestuvėse bus princas George'as (4 m.) ir Louisas de Givenchy, jaunavedžių draugų sūnus.

15min primena, kad apie princesės Eugenie ir Jacko Brooksbanko sužadėtuves karališkieji rūmai pranešė šių metų sausį, porai grįžus iš atostogų Nikaragvoje, kur ir įvyko tikrosios sužadėtuvės.

Princesė Eugenie su savo išrinktuoju tuoksis spalio 12-ąją toje pačioje Šv. Jurgio koplyčioje Vindzoro pilyje, kur gegužę susituokė ir princas Harry su Meghan Markle.

„Scanpix“ nuotr./Princesė Eugenie ir jos sužadėtinis Jackas Brooksbankas
„Scanpix“ nuotr./Princesė Eugenie ir jos sužadėtinis Jackas Brooksbankas

Princų Williamo ir Harry pirmos eilės pusseserė Eugenie su savo išrinktuoju susipažino 2010 metais slidinėdama Šveicarijos kalnuose. Būsimasis princesės vyras dirba vadybininku „Mahiki“ kokteilių bare, esančiame populiariame Londono Mayfair rajone. Vyrui, kuris karjerą pradėjo dirbdamas barmenu, priklauso ir vyno prekybos įmonė.

Princesė Eugenie yra karalienės Elizabeth II anūkė, jos sūnaus princo Andrew (58 m.) jaunesnioji dukra. Ji yra devinta eilėje į Jungtinės Karalystės sostą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius