Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robertas Pattinsonas atleido Kristen Stewart, nes ši prisiekė nepermiegojusi su režisieriumi

Aktorė Kristen Stewart pelnė mylimojo Roberto Pattinsono atleidimą pasakiusi, kad niekuomet nemiegojo kartu su filmo „Snieguolė ir medžiotojas“ režisieriumi Rupertu Sandersu.
Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas
Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Radaronline.com, būtent ši žinia leido žinomų aktorių porai vėl susieiti ir K.Stewart pelnyti atleidimą. „Kristen ir Rupertas abu patikino savo antrąsias puses, kad tarp jų nebuvo kūniškos meilės. Kristen tvirtai laikėsi ir atvirai prisipažino Robertui, kad tarp jų su režisieriumi buvo vos keletas artimų akimirkų, bet – jokio sekso. Iš pradžių Robertas ja netikėjo, tačiau su laiku nusileido. Kristen atidavė Robui visų savo balso pašto dėžučių ir elektroninio pašto slaptažodžius, kad įrodytų, jog neturi ką slėpti ir padarys viską, kad susigrąžintų jo pasitikėjimą“, – portalui kalbėjo šaltinis iš kino pasaulio.

Pranešimai, kad 26-erių R.Pattinsonas ir 22-ejų K.Stewart vėl yra kartu pasirodė kiek anksčiau, o  po to „Us Weekly“ nurodė, esą aktoriai vėl apsigyveno kartu. Poros santykiai atšalę buvo beveik du mėnesius – po to, kai spaudoje pasirodė šokiruojančios nuotraukos, kuriose jauna aktorė užfiksuota meiliai besiglaustanti vedusio prie režisieriaus R.Sanderso.

Tiek K.Stewart, tiek R.Pattinsonas išsikraustė iš bendrų namų vos tik įsiplieskė neištikimybės skandalas. „Tik laikas parodys, ar jie gali būti kartu. Kol kas viskas dar labai šviežia, tačiau jiems teks kartu reklamuoti naujausią „Saulėlydžio“ sagos filmą „Brėkštanti aušra. 2 dalis“. Bus įdomu, kaip jų santykiai klostysis toliau“, – teigė gerai informuotas šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius