Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robertas Pattinsonas filme „Kosmopolis“ vaidins milijardierių

„Saulėlydžio“ aktorius Robertas Pattinsonas žengė svarbų žingsnį savo karjeroje – jis prisijungė prie režisieriaus Davido Cronenbergo kuriamo filmo „Kosmopolis“ (angl. „Cosmopolis“).
Robertas Pattinsonas
Robertas Pattinsonas. / „Scanpix“ nuotr.

R.Pattinsonui teks pagrindinis vaidmuo pagal amerikiečių rašytojo Dono Delillo to paties pavadinimo romaną statomoje kino juostoje. „Kosmopolis“ pasakoja apie vieną jauno, neseniai susituokusio milijardieriaus Eriko Pakero gyvenimo dieną. Jis savo limuzinu keliauja į kirpyklą, tačiau jo kelyje atsiranda kliūčių, jis ne tik būna neištikimas savo žmonai, bet ir yra persekiojamas, užpuolamas ir net praranda visus savo turtus.

Iš pradžių buvo numatyta, kad Eriko vaidmuo teks aktoriui Colinui Farrellui. Tačiau šis dėl įtempto darbų grafiko jo atsisakė. Beje, R.Pattinsonui pasisekė su kolegėmis – jo žmoną filme vaidins „Oskaro“ laimėtoja Marion Cotillard. „Kosmopolio“ filmavimai turėtų prasidėti gegužės viduryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius