Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart: tarp jų viskas baigta

Kaip skelbia pasirodę naujausi žiniasklaidos pranešimai, tarp „Saulėlydžio“ sagos aktorių Roberto Pattinsono ir Kristen Stewart viskas baigta.
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Didžiosios Britanijos žurnalas „Look“ tikina, kad 20-metė Kristen paliko 24-erių Robertą, nes norėjo „pailsėti nuo jų audringo romano“. „Kristen pasakė Robui, kad šiuo metu jai labai sunku tęsti santykius. Ji sakė, kad visada vertins jį kaip draugą, bet nebegali būti jo mergina“, – teigė šaltinis.

Anot jo, K.Stewart nutarė sustabdyti santykius visai ar bent iki tol, kol bus nufilmuotas paskutinysis „Saulėlydžio“ sagos filmas. „Galbūt, kai jie baigs filmuotis, jie vėl galės pamėginti“, – svarstė šaltinis iš aktorių aplinkos.

Anksčiau jau yra pasirodę pranešimų, kad saldžioji porelė vienas nuo kito pavargo. „Robas ir Kristen tiesiog persisotino vienas kitu. Naujajame filme „Brėkštanti aušra“ jie kartu vaidina daugybėje scenų. Filamavimų grafikas labai intensyvus. Kūrybinės grupės nariai net juokais pasvarsto, kaip jie ištvers iki galo“, – pasakojo šaltinis.

Jo teigimu, aktoriai net pradėjo miegoti skirtinguose miegamuosiuose. „Jie nebemiega kartu, nes po ilgos dienos vaidinimo, kad jie yra susituokę ir turi vaiką, abu yra labai išsekę ir mažiausiai nori matyti vienas kitą. Tiek Robą, tiek Kristen vargina santykiai ir abu nežino, kaip ilgai tvers“, – prieš kurį laiką sakė vienas filmavimo grupės narių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius