-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robertas Pattinsonas nusprendė Kristen Stewart suteikti antrą šansą?

Aktorių Roberto Pattinsono (26) ir Kristen Stewart (22) meilė sudužo į šipulius, kuomet užsienio spaudoje pasirodė aktorės neištikimybę su filmų režisieriumi Rupertu Sandersu liudijančios nuotraukos. Panašu, kad net ir po tokio akibrokšto Robertas pasiryžęs Kristen suteikti progą pasitaisyti.
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Portalo Dailymail.co.uk duomenimis, kultinėje vampyrų sagoje „Saulėlydis“ vaidinę įsimylėjėliai pasišnekėjo iš širdies ir Robertas nusprendė savo mylimajai atleisti, jo žodžiais tariant, „kvailą klaidą“.

„Nuoširdžiai pasišnekėję jie nusprendė, kad vienas be kito gyventi tiesiog negali. Kristen atsiprašė Roberto ir patikino, kad tai tebuvo kvaila klaida“, – portalui pasakojo artimas porai šaltinis.

Kalbama, kad pora kartu grįžta į savo namus Los Andžele ir pamėgins vėl atkurti savo santykius. „Robas mano, kad Kristen padarė baisiai kvailą klaidą. Jis mato, kaip nuoširdžiai Kristen gailisi savo poelgio. Jie tikrai myli vienas kitą“, – pridūrė šaltinis.

Kita vertus, Kristen visą laiką buvo įsitikinus, kad anksčiau ar vėliau Robertas pas ją sugrįš. Šio mėnesio pradžioje žurnalistus ji patikino, kad reklamuodama paskutinę filmo „Brėkštanti aušra: Antra dalis“ kartu su savo buvusiu vaikinu ji jaučiasi gerai.

Portalas Žmonės.lt jau rašė, kad liepos pradžioje Kristen bei „Snieguolė ir Medžiotojas“ režisierius Rupertas buvo užklupti besiglamonėjantys. Spaudoje pasirodžius nuotraukoms tiek Robertas, tiek ir režisieriaus žmona Liberty Ross nusprendė palikti savo antras puses. Žinoma, po šio incidento Kristen ir Rupertas viešai atsiprašė savo mylimųjų ir gerbėjų bei pripažino, kad jų elgesys buvo didelė klaida.

„Tai buvo akimirkos nesusipratimas, kuris įskaudino patį svarbiausią žmogų mano gyvenime. Žmogų, kurį myliu ir gerbiu labiausiai – Robertą. Aš jį myliu ir labai apgailestauju“, – savo viešame atsiprašyme rašė Kristen.

R.Sandersas, savo ruožtu, žurnalui „People“ sakė: „Aš baigiu išprotėti pagalvojęs apie skausmą, kurį sukėliau savo šeimai. Mano gražioji žmona ir mielieji vaikai – viskas, ką aš turiu šiame gyvenime. Aš myliu juos visa savo širdimi. Meldžiuosi, kad mes sugebėtume šią istoriją palikti užmarštyje.“

Reuters/Scanpix nuotr./Kristen Stewart ir Rupertas Sandersas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kristen Stewart ir Rupertas Sandersas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius