Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robertas Pattinsonas po Kristen Stewart išdavystės išsikrausto iš bendrų poros namų

Robertas Pattinsonas ėmėsi daug ką pasakančių veiksmų po į viešumą išlindusios Kristen Stewart neištikimybės – aktorius išsikrausto iš bendrų poros namų Los Andžele, praneša „People“.
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Nesu tikras, ar jie sugebės atnaujinti savo santykius po viso šito“, – sakė porai artimas šaltinis „People“. 26-erių britų aktorius, anot šaltinio, yra visiškai sugniuždytas ir supykęs.

Kaip sakė „RadarOnline“ šaltinis, Robertas vis dar yra šokiruotas žinios, kad Kristen jį apgaudinėjo. „Kol jis nenusprendė, ką toliau daryti, jis nenori nieko viešai komentuoti. Kristen jį labai įskaudino. Jis visiškai nesitikėjo, kad taip gali nutikti“, – sakė portalo šaltinis.

Liepos 17-ąją žurnalas „Us Weekly“ užfiksavo jaunąją aktorę ir režisierių besiglamonėjančius, o vos po kelių dienų Kristen su Robertu buvo nufotografuoti susikibę už rankų, kartu dalyvavo „Teen Choice“ apdovanojimuose.

Antradienį, liepos 24 d., žurnalas „Us Weekly“ paskelbė apie 22-ejų Kristen ir 41-erių filmo „Snieguolė ir medžiotojas“ (angl. „Snow White and the Huntsman“) režisieriaus Ruperto Sanderso romaną. Dieną po to tiek Kristen, tiek Rupertas paskelbė viešus atsiprašymus savo antrosioms pusėms. Kristen prisiekinėjo, kad labai gailisi savo poelgio ir be galo myli Robertą, o štai Rupertas pareiškė, kad jo žmona Liberty Ross ir vaikai – patys brangiausi jam žmonės ir jis tikisi jų atleidimo.

Anot „RadarOnline“, Kristen ruošiasi parašyti ir asmenišką atsiprašymo laišką Ruperto žmonai. Jos abi kartu vaidino Ruperto režisuotame filme „Snieguolė ir medžiotojas“ – Kristen atliko pagrindinį Snieguolės vaidmenį, o Liberty vaidino jos motiną. „RadarOnline“ šaltinis sakė, kad Kristen savo viešame atsiprašyme labiausiai norėjo susikoncentruoti ties Robertu ir pamėginti išsaugoti byrančius santykius, o Liberty ir jos vaikų atsiprašyti asmeniškai.

Pirmą kartą po neištikimybės skandalo viešai pasirodžiusi Kristen atrodė labai nusiminusi ir braukė nuo akių ašaras. Nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia.

Prieš keletą mėnesių duodamas interviu žurnalui „Vanity Fair“ 26-erių Robertas sakė, kad nesupranta tų žmonių, kurie būna neištikimi savo antrajai pusei. „Yra vienas dalykas, kurio aš niekaip nesuprantu: kodėl žmonės būna neištikimi. Mano tėvai susipažino kai mamai buvo 17, o tėčiui – 25-eri, ir iki šiol jie kartu. Užaugau tikėdamas, kad su savo antrąja puse gali gyventi visą gyvenimą“, – sakė aktorius.

Reuters/Scanpix nuotr./Kristen Stewart ir Rupertas Sandersas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kristen Stewart ir Rupertas Sandersas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius