Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robertas Pattinsonas teigia esantis „techniškai susituokęs“ su filmavimo aikštelės partnere Kristen Stewart

Britų kino aktorius Robertas Pattinsonas teigia esantis „techniškai“ susituokęs su savo širdies drauge ir filmų „Saulėlydis“ (Twilight) partnere Kristen Stewart, nes filmuojant jųdviejų vestuvių sceną naujoje šios kino sagos dalyje prodiuseriai buvo nusamdę tikrą kunigą.
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart apdovanoti už geriausią bučinį filme „Saulėlydis“.
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Abiejų aktorių vaidinami personažai Bela Svon ir ir Edvardas Kalenas vaizduojami susituokiantys filme „Saulėlydis. Brėkštanti aušra – 1 dalis“ (The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part I), o R.Pattinsonas pripažino, kad šios scena buvo labiau oficiali nei tikėtasi.

Erzindamas savo gerbėjus, aktorius pareiškė: „Vestuvių scena buvo juokinga, nes mes pasikvietėme tikrą kunigą. Taigi, techniškai esame jau susituokę, nes jis atliko viską, kas daroma per įprastą ceremoniją. Taigi, mes nesame įteisinę civilinės sąjungos, bet tikriausiai bažnyčioje jau esame susituokę.“

Neseniai interviu Didžiojoje Britanijoje leidžiamam žurnalui GQ, K.Stewart patvirtino seniai sklandžiusius gandus, kad ji užmezgė romaną su R.Pattinsonu. Aktorė pripažino, kad jai sunku nuslėpti asmeninio gyvenimo detales, nes jiedu yra budriai stebimi visuomenės.

„Tiek daug mano gyvenimo lengva rasti per „Google“, – pastebėjo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius