Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ozzy Osbourne’ui diagnozuota Parkinsono liga: rokeris prakalbo apie „mirties patalą“

Ozzy Osbourne’o gyvenime buvo išties nemažai išbandymų ir vargų, tačiau jie neprilygs tam, ką atlikėjas išgyveno vien tik per praėjusius metus. „Good Morning America“ laidai skirtame jautriame interviu 71-erių buvusios grupės „Black Sabbath“ narys prasitarė, kad 2019-ieji jam buvo „patys sunkiausi“ metai, rašo „Page Six“.
Ozzy Osbourne'as, Sharon Osbourne
Ozzy Osbourne'as, Sharon Osbourne / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

„Tai buvo blogiausi, ilgiausi, daugiausiai skausmo (sukėlę), apgailėtini mano gyvenimo metai, – sakė sunkiojo roko atstovas O.Osbourne’as, laidoje dalyvavęs kartu su sutuoktine Sharon Osbourne. – Kai pargriuvau, buvo labai tamsu. Nuėjau į vonios kambarį ir parkritau. Tiesiog parkritau ir tėškiausi į žemę. Pamenu, kaip gulėjau ir labai ramiai galvojau „Na, dabar tai jau viskas“. Sharon iškvietė greitąją. Nuo tada viskas tik ritosi žemyn.“

Po kritimo, kaip teigiama, pajudėjo keletas metalinių strypų, buvusių O.Osbourne’o kūne. Jais ir dar 15 varžtų sutvirtinta muzikanto nugara, kurią jis susižalojo prieš keletą metų įvykusio incidento su keturračiu metu.

„Tamsos princo“, kaip jis yra vadinamas, paskutinės sveikatos problemos, tarp kurių ir operacija, kurios prireikė po manikiūro kilus infekcijai, bei ligoninėje gydytos gripo sukeltos komplikacijos, privertė jį atidėti gerbėjų taip lauktų koncertinių gastrolių pradžią.

„Žodžiais negaliu išreikšti, koks nusivylęs, supykęs ir prislėgtas esu, kad negaliu dabar pradėti gastrolių“, – dar balandį paviešintame pranešime teigė muzikantas.

Žinoma scenos persona tame pačiame interviu atskleidė, kad pernai vasarį jam buvo diagnozuotas lėtinis progresuojantis neurologinis sutrikimas – Parkinso liga, rašo Nbcnews.com.

„Visiems mums buvo nelengva. „The Forum“ Naujųjų metų išvakarėse (2018 metų gruodžio 31 d. – red. past.) surengiau paskutinį šou. Po to patyriau tą siaubingą kritimą. Man buvo atlikta kaklo operacija, kuri sujaukė nervus.“

Sh.Osbourne pridūrė, kad jos sutuoktiniui diagnozuota Parkinso liga – antros stadijos.

„Yra tiek daug jų tipų – tai tikrai ne mirties nuosprendis, bet liga paveikia tam tikrus nervus jūsų organizme. Būna gerų dienų, labai gerų dienų, o tada ateina labai bloga“, – sakė moteris.

View this post on Instagram

Did you hear? New music video drops Monday

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne) on

Lapkritį O.Osbourne’as pranešė, kad jo gastrolės „NO MORE TOURS 2“, turėjusios prasidėti jau šį mėnesį, nukeliamos į spalį.

„Nekantrauju pakelti savo užpakalį ir vėl koncertuoti, tačiau jums teks dar šiek tiek pakentėti. Noriu būti 100 proc. pasiruošęs“, – sakė atlikėjas.

Po dažnesnių apsilankymų ligoninėje nei pasirodymų scenoje pradėjo sklisti kalbos, kad „Crazy Train“ atlikėjas guli „mirties patale“, O.Osbourne’as rudenį jas paneigė atskleisdamas, kad jam paprasčiausiai reikia daugiau laiko atsigauti.

„Aš ne mirštu. Aš sveikstu, – sakė rokeris, neseniai pastebėtas einantis pasiramsčiuodamas lazda. – Tai tiesiog trunka ilgiau, nei visi manė, kad truks.“

View this post on Instagram

Waiting to get back on tour like...

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne) on

Šių metų pradžioje gandus, kad miršta jos tėvas, paneigė ir O.Osbourne’o dukra Kelly.

„Šiandien 2020-ieji prasidėjo nuostabiai. Pietavome su šeima. Tada likusią dienos dalį praleidau juokdamasi ir laiką leisdama su tėčiu. Grįžusi namo turiu skaityti šlykščius straipsnius apie tai, kad jis „mirties patale“, – instagramo istorijose sausio pradžioje rašė K.Osbourne. – Kartais nuo žiniasklaidos mane pradeda pykinti. Ne paslaptis, kad mano tėčiui šie metai buvo sunkūs, kalbant apie sveikatą, (…) bet tai visiškas mėšlas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius