Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ronanas Keatingas: negaliu patikėti, kad žmona atleido neištikimybę!

Atrodė, kad popžvaigždės Ronano Keatingo santuokai, trukusiai 12 metų, atėjo galas, kai į viešumą iškilo faktas apie dainininko neištikimybę žmonai Yvonne su gerokai jaunesne šokėja. Tačiau grupės „Boyzone“ narys penktadienio vakarą pranešė, kad atgaivino savo santuoką – jo žmona atleido jam už septynis mėnesius trukusį romaną su kita moterimi.
Ronanas Keatingas su žmona Yvonne
Ronanas Keatingas su žmona Yvonne / „Scanpix“ nuotr.

Šiuo metu R.Keatingas dirba Australijoje, kur teisėjauja šios šalies projekte „X Factor“. Neseniai į Australiją atvyko ir jo išduota žmona su trimis jų vaikais: vienuolikos metų Jacku, devynerių Marie ir ketverių Ali, rašo Dailymail.co.uk.

Šeima buvo pastebėta kartu leidžianti laiką atrakcionų parke ir zoologijos sode, kur pora bandė atstatyti atšalusius santykius.

33-ejų R.Keatingas praėjusiais metais per „Boyzone“ koncertinį turą užmezgė slaptą romaną su 26-erių šokėja Francine Cornell. Išdavystė išaiškėjo gegužės mėnesį, kai dainininko žmona jo telefone aptiko SMS žinutes nuo gražuolės šokėjos. Tuo metu atrodė, kad popžvaigždei nebepavyks susigrąžinti žmonos ir jos pasitikėjimo.

Dainininkas prisipažino, kad jį stebina tai, kad jo žmona sugebėjo su juo išbūti ir nepalikti net 12 metų. Pasirodo, R.Keatingas yra žvėriškai pavydus.

„Aš negaliu patikėti, kad Yvonne su manimi iškentė taip ilgai. Mane vis dar ištinka pavydo priepuoliai. Žaliaakis monstras iškelia savo bjaurią galvą ir sugrąžina man visas netikrumo ir nepasitikėjimo mintis. Nieko negaliu sau padaryti, bet vis dar negaliu pakęsti, jei Yvonne išeina kur nors viena be manęs...“ – savo silpnybę yra išpažinęs dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius