Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos aktorė L.Achedžakova – apie tai, kaip per 16 metų pasikeitė V.Putinas

Rusijos aktorė Lija Achedžakova paviešino 16 metų senumo nuotrauką iš teatro „Sovremennik“ jubiliejaus šventės. Joje matyti ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.
Lija Achedžakova, Vladimiras Putinas
Lija Achedžakova, Vladimiras Putinas

Pasidalijusi nuotrauka, L.Achedžakova prisipažino, kad kadaise per prezidento rinkimus ir pati balsavo už Vladimirą Putiną, tačiau dabar supranta, jog tai buvo klaida, rašo unian.net.

„Nuo tos akimirkos praėjo 16 metų. Per tą laiką Vladimiras Vladimirovičius pasikeitė neatpažįstamai. Iš žmogaus, kuris nuoširdžiai myli savo tautą ir šalį, nori jiems tik geriausio ir dėl to daro viską, jis virto žmogumi, kuris kupinas pykčio ir kompleksų, be to, kelia karus vien dėl to, kad šalys nori eiti į priešingą pusę. Jis drasko tūkstančius (jei ne milijonus) likimų“, – rašė Lija.

Aktorė pridūrė, kad iš pradžių palaikė V.Putiną, nes tikėjo, kad jis atėjo į valdžią turėdamas gerų ketinimų. Tačiau dabar ji pamatė tikrąjį Rusijos prezidento veidą.

„Po 16 metų kaukės nukrito. Žinoma, nukrito dar 2014 m., prasidėjus karui Donbase. Bet dabar jos visiškai nukrito. Taigi mes, visas pasaulis, pamatėme, kas po jomis slėpėsi visą tą laiką“, – pridūrė aktorė.

L.Achedžakova palinkėjo ukrainiečiams ištvermės: „Tikiuosi, kad jūs vis dar eisite savo keliu ir patys spręsite savo šalies istoriją, nors ir ne mano gyvenimo laikotarpiu. Tegul vaikai tęsia tą kelią, kurį jūs pradėjote ir kurį stengiatės įgyvendinti. Tegul visas pasaulis didžiuojasi mėlynai geltona valstybe. Tegul Krymas, Doneckas ir Luhanskas grįžta į savo namus. Tegul visi, kurie praliejo ir toliau lieja kraują Ukrainos žemėje, už tai atsako.“

Kiek anksčiau L.Achedžakova teigė, kad dėl V.Putino kaltės dvi kadaise draugiškos tautos susipyko visiems laikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius