Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Rusijos modelis bėgdama nuo prievartautojo Dubajuje iššoko iš 6 aukšto, bet buvo suimta pati

Dubajuje antradienį sulaikyta iš Rusijos atvykusi manekenė, kuri sunkiai susižalojo iššokus pro viešbučio šešto aukšto langą, mėgindama pasprukti nuo ją prievartauti mėginusio ir ginklu grasinusio vyro, praneša britų laikraštis „The Sun“.
Rūke paskendęs Dubajus
Rūke paskendęs Dubajus / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.

Leidinio duomenimis, iš Irkutsko kilusiai 22 metų Jekaterinai Steciuk turtingas verslininkas, kurio tapatybė kol kas neatskleidžiama, grasino įrėmęs į kaklą peilį ir ketino merginą išprievartauti.

Ši sprukdama nuo jo iššoko iš šešto aukšto ir tik per stebuklą liko gyva. Mergina susilaužė stuburą ir buvo paguldyta į ligoninę, o vėliau padavė priekabiautoją į teismą.

Pastarasis savo ruožtu iškėlė jai priešieškinį, tvirtindamas, kad tai mergina kėsinosi į jo gyvybę ir jis tik gynėsi. Taigi Jekaterina Steciuk buvo areštuota, gulėdama ligoninės lovoje.

„Ji negali vaikščioti ir netgi judėti, tačiau gydytojų prognozės palankios, nes jos nugaros smegenys nebuvo pažeistos“, – cituoja „The Sun“ nukentėjusiosios draugę Iriną Grosman.

Pasak manekenės motinos, jos dukra yra žinoma Irkutsko manekenė, vasario 15 dieną mėnesiui išskridusi į Dubajų dirbti pagal sutartį. Šiuo metu moteris aktyviai renka lėšas dukros gydymui.

Kaltinamas vyras, apibūdinamas kaip turtingas užsienietis iš Amerikos, buvo sulaikytas oro uoste, kai mėgino išskristi iš Dubajaus. Jeigu paaiškės, kad jis išties priekabiavo prie merginos, jam gali būti skirta iki 15 metų įkalinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius