-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos televizijos naujametinę programą papuoš Naomi Campbell

Naomi Campbell jau mėgino rašyti ir dainuoti, tačiau naujausias jos karjeros posūkis nustebins ne vieną – ilgakojė gražuolė ketvirtadienį pasirodys per Rusijos valstybinę televiziją, kurios žiūrovams palinkės laimingų Naujųjų metų.
Naomi Campbell su draugu Vladislavu Doroninu
Naomi Campbell su draugu Vladislavu Doroninu. / Sipapress/Scanpix. nuotr.

Britų supermanekenė, šiuo metu draugaujanti su Rusijos milijardieriumi Vladislavu Doroninu, svečio teisėmis dalyvaus Pirmojo kanalo naujametinėje pramoginėje laidoje „Olivjė šou“, agentūrai AFP pranešė televizijos atstovė spaudai.

Tradicinį naujametinį šou, kuris praėjusiais metais prie televizijos ekranų sutraukė daugiau nei trečdalį visų šalies žiūrovų, trumpam nutrauks Rusijos prezidento Dmitrijaus Medvedevo sveikinimas ir Kremliaus kurantų dūžiai, paskelbsiantys apie Naujųjų metų pradžią.

Laidos anonse matyti, kaip N.Campbell susipainioja atsakydama į paprastą klausimą. Jos rusų kalba buvo paklausta, ar tai jos pirmieji Naujieji metai Rusijoje. Manekenė angliškai atsako: „Ne, tai yra, taip, ne, atsiprašau“, ir prapliumpa juoktis.

Pirmojo kanalo atstovė spaudai Svetlana Doronina neatskleidė, ar N.Campbell laidos metu kalbės rusiškai.

Laidos anonse tamsiaodė gražuolė matoma sėdinti šalia savo draugo, milijardieriaus verslininko V.Doronino, užsiimančio prekyba nekilnojamuoju turtu.

Apie supemanekenės ir verslo magnato romaną buvo sužinota 2008 metų vasarą, kai britų laikraščiai paskelbė nuotraukas, kuriose jie įamžinti besiglamonėjantys jachtoje.

Tarp Pirmojo kanalo naujametinio šou svečių taip pat bus prancūzų aktorius Alainas Delonas ir graikų popmuzikos žvaigždė Demis Roussos, kurie labai populiarūs Rusijoje.

N.Campbell anksčiau yra pasirodžiusi keliuose labdaros renginiuose Rusijoje, tačiau paprastai stengiasi vengti viešumos, kai lankosi šioje šalyje.

1994-aisiais ji išleido knygą „Juodoji gulbė“ („Black Swan“), o po metų įrašė popmuzikos albumą, tačiau abu šie bandymai sulaukė neigiamo kritikų įvertinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius