Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos „Vaikų balsą“ drebina skandalas: milijonierei Alsu – kaltinimai dėl nupirktų dukters balsų

Prieš kelias dienas Rusijoje vykusiame „Vaikų balso“ projekte pergalę išplėšė žinomos atlikėjos, milijonierės Alsu Ralifovnos Abramovos dukra Mikella. Vienuolikmetė laimėjo milžiniška balsų persvara, tačiau pergalė netrukus apkarto – šeštadienio naktį pasipylė kalbos, kad didžioji dalis balsų buvo padirbta arba nupirkta.
Mikella Abramova; Alsu Ralifovnos Abramovos
Mikella Abramova; Alsu Ralifovnos Abramovos / Stop kadras ir „Scanpix“ nuotr.

Rusijos projekte „Vaikų balsas“ nugalėtoją nulemia tik žiūrovų balsai, todėl laidos gerbėjai ilgą laiką balsavimu buvo patenkinti. Žiūrovų požiūris pasikeitė po 6-ojo sezono, kai buvo paskelbta nugalėtoja. Žinomos atlikėjos Alsu dukra Mikella finale visiškai sutriuškino savo konkurentus – surinkusi 56,5 procentus balsų ji užsitikrino pirmąją vietą. Antros ir trečios vietos dalyviai surinko tik 27,9 ir 15,6 procentų balsų.

Mikella Abramova buvo labai nustebusi dėl savo pergalės, todėl vos tiks sužinojusi rezultatus apsiverkė, tačiau žiūrovai Rusijoje tuo nebuvo nustebinti – mergaitės pergale nelabai apsidžiaugė net ir ją palaikiusieji. Žiūrovai piktinosi, jog finaliniame balsavime didelį vaidmenį, ko gero, atliko garsi mergaitės mama ir jos pinigai.

VIDEO: Объявление победителя - Финал - Голос.Дети - Сезон 6

Atskleidus rezultatus atlikėjos Alsu „Instagram“ paskyra buvo užtvindyta neigiamais komentarais apie nepelnytą dukros pergalę. Iš pradžių dainininkė juos bandė trinti, o vėliau iš viso išjungė galimybę komentuoti jos nuotraukas. Savo paskyroje garsi moteris turi daugiau kaip du milijonus sekėjų.

https://www.instagram.com/p/BwuF3Wfgk84/

Pati atlikėja Alsu visą gyvenimą augo pasiturinčioje šeimoje, o ir jos vyras bei mergaitės tėtis Janas Abramovas milijonus uždirbantis bankininkas. Jis yra vienas garsiausių Rusijos oligarchų. Pora susituokė 2006 metais, o po kelerių metų susilaukė mergaitės Mikellos, kuri ir nugalėjo „Vaikų balsą“.

Po laidos savo nuomonę išreiškė ir vienas žymiausių Rusijos komikų Maksimas Galkinas. Jis teigė, jog Rusijos „Vaikų balsą“ laimėti turėjo kiti vaikai ir pabrėžė, kad į tokį projektą savo vaiko tikrai neleistų. Muzikinį šou transliavęs kanalas taip pat pradėjo tyrimą dėl neteisėtų balsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius