Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos „Vaikų balsą“ laimėjusios milijonierės Alsu dukros balsai – nupirkti: pergalė anuliuota

Rusų televizijos kanalas „Pervyj kanal“ anuliavo muzikinio projekto „Vaikų balsas“ rezultatus, kai paaiškėjo, kad balsai už laimėjusią dalyvę buvo nupirkti. Kompanija, kuri stebi žiūrovų balsų skaičiavimus, išsiaiškino, kad balsai vieno dalyvio naudai buvo keliami dirbtinai.
Alsu Abramova ir Mikella Abramova
Alsu Abramova ir Mikella Abramova / „Scanpix“/„Sputnik“ nuotr. ir stop kadras

Po muzikinio projekto „Rusijos balsai. Vaikai“ finalo, kuriame laimėjo milijonierės, garsios Rusijos dainininkės Alsu Abramovos dukra 11-metė Mikella, internete pasipylė lavina piktų žinučių, kuriose teigiama, kad buvo žymiai geriau už ją dainuojančių vaikų, todėl ji neverta pergalės. Atsižvelgdama į šį pareiškimą, komisija peržiūrėjo balsavimo rezultatus.

Pranešama, kad dauguma telefonų, kuriais buvo balsuojama, priklauso vienam operatoriui bei tam pačiam regionui ir visos žinutes iš jų buvo išsiųstos automatiškai. Paveikti net 300 telefonų, iš kurių išsiųsta apie 8 tūkst. žinučių. Taip pat buvo numerių, iš kurių gauta apie 30 tūkst. žinučių vieno dalyvio naudai, ko net negalėjo būti. Vėliau visi jie buvo išjungti.

Televizija paskelbė, kad po šių naujienų apie sukčiavimą ir nupirktą dalyvės pergalę, gegužės 24-ąją bus surengtas pakartotinis projekto finalas. Jame dalyvaus visi finalininkai, o tuomet ir paaiškės, kas yra tikrasis laimėtojas.

15min primena, Rusijos projekte „Vaikų balsas“ finalo nugalėtoją nulemia tik žiūrovų balsai, todėl laidos gerbėjai ilgą laiką balsavimu buvo patenkinti. Žiūrovų požiūris pasikeitė po 6-ojo sezono, kai buvo paskelbta jo nugalėtoja.

Žinomos atlikėjos Alsu dukra Mikella finale visiškai sutriuškino savo konkurentus – surinkusi 56,5 proc. balsų ji užsitikrino pirmąją vietą. Antros ir trečios vietos dalyviai atitinkamai surinko tik 27,9 ir 15,6 proc. balsų.

Atskleidus rezultatus, atlikėjos Alsu „Instagram“ paskyra buvo užtvindyta neigiamais komentarais apie nepelnytą dukros pergalę. Iš pradžių dainininkė juos bandė trinti, o vėliau iš viso išjungė galimybę komentuoti jos nuotraukas. Savo paskyroje garsi moteris turi daugiau kaip du milijonus sekėjų.

Pati atlikėja Alsu visą gyvenimą augo pasiturinčioje šeimoje, o ir jos vyras bei mergaitės tėtis Janas Abramovas yra milijonus uždirbantis bankininkas. Jis yra vienas garsiausių Rusijos oligarchų. Pora susituokė 2006 metais, o po kelerių metų susilaukė mergaitės Mikellos, kuri ir nugalėjo „Vaikų balse“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius