Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos valdžios kerštas A.Pugačiovai ir M.Galkinui: planuoja konfiskuoti pilį

Nuo pat Rusijos sukelto karo Ukrainoje pradžios pramogų atstovai Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas aktyviai reiškia palaikymą karo alinamai šaliai. Tokia jų pozicija sulaukė Rusijos reakcijos. Skelbiama, jog šalies valdžia planuoja konfiskuoti įžymybėms priklausančią pilį Griazo kaime.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su šeima, jų pilis Griazo kaime
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su šeima, jų pilis Griazo kaime / Instagram nuotr. ir STOP kadras

Kalbos apie Alos Pugačiovos ir jos vyro Maksimo Galkino nekilnojamąjį turtą Rusijoje pasklido vos jiems išvykus į Izraelį. Anot „Segodnya“, pora jau tada pradėjo pardavinėti jiems priklausančią pilį, esančią Griazo kaime.

Praėjus kiek laiko, į iš Rusijos išvykusių įžymybių turtą pradėjo kėsintis pati šalis. Valstybės saugumo ir kovos su korupcija komiteto pirmininko pavaduotojas Andrejus Lugovojus per radiją „Says Moscow“ sakė, kad garsenybių pilį ketinama konfiskuoti.

Stop kadras/M.Galkino ir A.Pugačiovos pilis Griazo kaime
Stop kadras/M.Galkino ir A.Pugačiovos pilis Griazo kaime

Jis teigė, neva kyla „įtarimų“, jog pilis pastatyta pažeidžiant Rusijos Federacijos įstatymus. Tokius įtarimus esą sukėlė ne pelno siekiančios organizacijos „Vandenų ir miškų apsauga“ skundas. Organizacija primygtinai reikalauja patikrinti, kaip statant namą buvo laikomasi priešgaisrinių ir sanitarinių teisės aktų.

Jei bus nustatyti minėti pažeidimai, M.Galkino ir A.Pugačiovos pilis bus konfiskuota. Joje A.Lugovojus siūlys apgyvendinti karo pabėgėlius iš Donbaso.

„Prokuratūra turėtų patikrinti pastebimus pažeidimus. Jei jie taip elgiasi, dabar nereikėtų užmerkti akių. Jei yra tokių pažeidimų, reikia atimti iš M.Galkino viską, ką jis turi. Moraliniu požiūriu aš palaikyčiau idėją perkelti ten pabėgėlius iš Donbaso. Tegul M.Galkinas džiaugiasi ten, už Rusijos Federacijos ribų“, – pareiškė Andrejus Lugovojus.

15min primena, jog, prasidėjus Rusijos karui Ukrainai, tam nepritarianti rusų estrados žvaigždė Ala Pugačiova ir humoristas Maksimas Galkinas paliko gimtinę. Šeima užuovėją rado Izraelyje, prabangiame dvare.

Remiantis šaltiniais, šeima apsistojo Cezarėjoje – mieste, kur gyvena garsūs Izraelio teisininkai ir televizijos žvaigždės. Tiesa, ši informacija nepatvirtinta. Nepaisant to, užsienio žiniasklaida skelbė, kad A.Pugačiova ir M.Galkinas su vaikais apsigyveno 650 kvadratinių metrų dvare su vaizdu į Viduržemio jūrą.

Už savo antikarinę poziciją M.Galkinas jau sulaukė pasekmių Rusijoje. Vyras buvo atleistas iš Pirmojo kanalo, kuriame dirbo šešerius metus. Taip pat atšaukti M.Galkino koncertai Rusijoje.

„Sudėliokime chronologinę įvykių seką. Vasario 24-ąją paskelbiau įrašą, kuriame pasisakiau prieš karą. Tuomet buvau Maskvoje, ne Izraelyje, nes vasario 23, 24, 25 dienomis man vyko filmavimai „Mosfilm“ kino studijoje, tad ten ir buvau, ten įrašinėjau. O per kitas dvi dienas nutiko tokie dalykai. Pirmiausia, Rusijos valdžia uždraudė mano veidą reklamose. Nutrūko absoliučiai visi mano reklamos kontraktai. Taip išėjo, kad netekau reklamos pinigų.

Be to, praradau koncertų pinigus – įvairiuose Rusijos miestuose, kuriuose buvo suplanuoti mano pasirodymai, miesto valdžia, vietos administracija uždraudė mano koncertus. Tai darė neskaidriai, nepateikdami oficialių popierių ir paaiškinimų, jie ėmė gąsdinti renginių organizatorius. Visi mano koncertai buvo nukeliami arba visai atšaukiami. Bandžiau kažką daryti, bet nebuvo įmanoma padaryti nieko“, – yra pasakojęs jis.

Negana to, pasirodė informacija, kad prieš M.Galkiną norima iškelti baudžiamąją bylą. Į pastarąją sureagavo ir A.Pugačiova. Poros bičiulis pacitavo jos žodžius: „Jei jie pradės bylą prieš Maksimą, aš pradėsiu kalbėti ir nesustosiu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius