Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Russellas Brandas gyvenimo džiaugsmą vėl atranda su dainininke Geri Halliwell

Britų komikas Russellas Brandas (37) laiką leidžia naujos mylimosios draugijoje, paaiškėjo, kad ja tapo „Spice Girls“ dainininkė Geri Halliwell (40).
Geri Halliwell ir Russellas Brandas
Geri Halliwell ir Russellas Brandas / „Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė laikraštis „The Sun“, kurį laiką susitikinėjęs su buvusia talentų ieškotoja Isabella Brewster, dabar R.Brandas mėgaujasi dar vienos dainininkės simpatijomis. Šaltinių teigimu, garsenybių poros romanas „labai rimtas“, o savaitgalį komikas net iškylavo kartu su atlikėjos 6-mete dukra Bluebell Madonna.

„Jų santykiai krypsta rimta kryptimi – jie dabar tikra pora. Anksčiau jie buvo susitikę keletą kartų, bet geriau vienas kitą pažino ruošdamiesi pasirodymui per olimpinių žaidynių uždarymą“, – kalbėjo informatorius. Anot jo, iš pradžių bičiuliai manė, kad tai tėra pokštas, bet paaiškėjo, kad R.Brando susižavėjimas dainininke rimtas. „Jie turi tiek daug bendra, tad dabar jis stengiasi daugiau laiko leisti Londone, kad galėtų ilgiau pabūti kartu su Geri“, – teigė šaltinis.

Teigiama, kad artimas R.Brando draugas patvirtino britų leidiniui, kad aktorius nutraukė romaną su I.Brewster ir šiuo metu susitikinėja su G.Halliwell. Viename interviu po Londono olimpinių žaidynių komikas sakė: „Įsimylėjau Geri Halliwell – dabar viskas pasaulyje sustojo į savo vietas.“ Nors tąsyk atrodė, kad šie žodžiai buvo pasakyti juokais, panašu, kad tai – tiesa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius