Ryanas Reynoldsas ir Scarlett Johansson mėgina klijuoti santykius?

Garsūs aktoriai Ryanas Reynoldsas ir Scarlett Johansson oficialiai išsiskyrę tik penkias savaites, tačiau panašu, kad jie jau suabejojo savo sprendimo teisingumu. Anksčiau buvę laimingi kartu, regis, jie vėl mėgina atrasti bendrą kelią.
Ryanas Reynoldsas ir Scarlett Johansson
Ryanas Reynoldsas ir Scarlett Johansson / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusį mėnesį aktoriai buvo pastebėti intymiai vakarieniaujantys netoli Los Andželo. Kaip praneša užsienio žiniasklaida, nuo tada R.Reynoldsas ir S.Johansson nuolat palaiko ryšį. Tvirtinama, kad pora nutarė atnaujinti santykius. „Po tos vakarienės Scarlett nuolat rašo Ryanui žinutes ir vis paskambina“, – sakė žurnalo „Star“ šaltinis. 34-erių R.Reynoldsas ir 26-erių S.Johansson susituokė 2008-ųjų rugsėjį. 2010-ųjų gruodžio 14-ąją jie nustebino draugus ir gerbėjus išleidę netikėtą pranešimą apie savo išsiskyrimą.

„Po ilgų ir kruopščių svarstymų, mes abu nutarėme nutraukti santuoką“, – buvo rašoma oficialiame poros pasisakyme. Jųdviejų skyrybų procesas baigėsi liepos 1-ąją.

Dailymail.co.uk žiniomis, šiuo metu R.Reynoldsas yra vėl vienišas, mat neseniai nutraukė du mėnesius trukusį romaną su dailiąja aktore Charlize Theron. Per amerikiečių pokalbių šou „The View“ vyras nustebino prabilęs apie santykius su buvusia žmona. „Scarlett sakė, kad karjera – jos kūdikis“, – prisipažino R.Reynoldsas. Jau anksčiau kalbėta, jog aktorių santuoka iširo dėl to, kad S.Johansson nenorėjo greitu metu susilaukti vaikų.

Po išsiskyrimo su vyru S.Johansson susitikinėjo su gerokai vyresniu aktoriumi Seanu Pennu, bet po trumpo romano jie pasuko skirtingais keliais birželį. Žurnalo „OK“ šaltinių teigimu, šie santykiai tebuvo aktorės mėginimas užgniaužti skyrybų skausmą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius