Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Stallone amžius – ne kliūtis

Sylvesteris Stallone net ir perkopęs šeštąją dešimtį nerimsta. O tam, kad parodytų, koks yra pašėlęs, aktorius, režisierius ir prodiuseris įsigijo naują „žaisliuką“ – greitą, sportinį automobilį.
Sylvesteris Stallone
Sylvesteris Stallone / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Įsigijęs naująjį raudonos spalvos „Ford Mustang GT“ S.Stallone turi ir kitų naujienų savo gerbėjams – pradėta filmuoti penktoji „Rembo“ dalis. Dailymail.co.uk žurnalistams keista pasirodė tai, kad vos prieš savaitę S.Stallone įsigijo kitą automobilį – juodą, senovinį, jau nebegaminamo amerikietiško „Oldsmobile“ prekės ženklo kūrinį. Nepranešama, kokio senumo yra automobilis, tačiau jį vairuodamas S.Stallone net vyko susitikti pietų su „terminatoriumi“ – Arnoldu Schwarzeneggeriu.

Pirmadienį buvo paviešintos ir naujosios „Rembo“ dalies detalės. Portalo SlashFilm.com duomenimis, vėl Rembo vaidinsiantis kino veteranas S.Stallone šįsyk kovos ne su meksikiečių prekeiviais, bet su pabaisa monstru, kuris gimė dėl amerikiečių kariuomenės vykdomų eksperimentų.

Filmo veiksmas vyks už poliarinio rato, Aliaskoje, kur elitinių karininkų būriui vadovaujantis Rembo leisis ieškoti gyvio iš karo laboratorijos. Pabaisa pasirodo esanti labai protinga ir praktiškai nemirtinga. Kino juostos filmavimai turėtų prasidėti 2010-ųjų pavasarį. Pirmoji „Rembo“ dalis, kurioje taip pat vaidino S.Stallone, kino ekranus pasiekė 1982-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius