Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Salma Hayek apsinuogino pasiekusi 12 milijonų „Instagram“ sekėjų

Salma Hayek paruošė itin „smailų“ atsakymą pasiekusi svarbų tašką savo „Instagram“ socialinėje paskyroje. Aktorė ir režisierė pasiekė 12 milijonų sekėjų, todėl švęsdama nusprendė paskelbti pikantišką savo nuotrauką.
Salma Hayek
Salma Hayek / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

S.Hayek nuotraukoje matoma gulinti, turbūt visiškai nuoga, su akupunktūrinėmis adatomis nugaroje. Nuotraukos antraštė prasideda tekstu „Aš esu labai dėkinga jums visiems už jūsų meilę ir palaikymą.“

„Taip! Jūs padėjote man pasiekti 12 milijonų, – rašo ji. – Sveikatos ir gerovės adata atspindi kiekvieną iš jūsų milijoną.“

Tai ne pirmas kartas, kada švęsdama Salma Hayek pademonstruoja šiek tiek savo nuogo kūno.

Holivudo aktorei Salma Hayek rugsėjį suėjo 53-eji. Šia proga savo gerbėjus moteris nustebino nuotraukoje įsiamžinusi tik su bikiniu.

„Taip, rytoj man 53. Na ir kas?“ – po fotografija tuomet rašė S.Hayek.

Šiuo metu „Desperado“ žvaigždė ir toliau filmuojasi įvairiuose filmuose bei juos prodiusuoja pati. Jau kitais metais aktorę išvysime veiksmo komedijos „Žudiko asmens sargybinis“ tęsinyje, originaliai pavadintame „Žudiko žmonos asmens sargybinis“ (orig. „The Hitman's Wife's Bodyguard“), kur aktorė atliks pagrindinį vaidmenį greta sugrįžtančių žvaigždžių Ryano Reynoldso bei Samuelio L.Jacksono.

Kino studija „Lionsgate“ kurti „Žudiko asmens sargybinio“ tęsinį nusprendė gana greitai. 2017 metų vasarą pasirodžiusi pirmoji veiksmo komedijos dalis tapo dideliu hitu ir nepaisant tam tikrų kritikų vertinimų uždirbo virš 155 mln. eurų, kai projekto biudžetas siekė tik 26 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius