Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Salma Hayek iškels vestuves

Regis, pasaulyje vedybos vėl tampa madingos. Susituokė atlikėja Fergie, net dukart vestuves iškėlė brazilų gražuolė Gisele Bundchen. Jos pėdomis nutarė pasekti ir meksikiečių aktorė Salma Hayek, susituokdama antrą kartą su išrinktuoju François Henri Pinault.
S.Hayek su išrinktuoju prancūzų verslininku slapta susituokė per Valentino dieną, o šį savaitgalį planuoja prašmatnią šventę draugams.
S.Hayek su išrinktuoju prancūzų verslininku slapta susituokė per Valentino dieną, o šį savaitgalį planuoja prašmatnią šventę draugams. / „Scanpix“ nuotr.

Nors 42-ejų S.Hayek dar prieš porą savaičių žurnalistus tikino, kad tuokiantis vestuvių šventė nėra svarbiausia ir ji neketina tam skirti milijonų, atrodo, persigalvojo. People.com pranešė, kad meksikiečių aktorė antrąkart susisaistyti su išrinktuoju prancūzų verslininku nutarė Italijoje. Apie būsimas vestuves per vieną konferenciją spaudai išdavė ispanų aktorius Antonio Banderasas.

„Šį savaitgalį planuoju susitikti su žmona (Melanie Griffith) Venecijoje, Italijoje, nes vyksime į draugės Hayek vestuves“, – prasitarė A.Banderasas. Pranešama, kad vestuvėse dalyvaus ir ispanų aktorė Penelope Cruz bei jos tautietis dainininkas Luisas Miguelis.

Ispaniškos žurnalo „People“ versijos žiniomis, vestuvės prasidės vakariene šįvakar, o pati ceremonija vyks Grassi rūmuose, pastatytuose 1748–1772 metais, nuo 2005-ųjų priklausančiuose Pinault šeimai. Čia S.Hayek ir 46-erių F.H.Pinault susipažino 2006-aisiais. Pora 2007 metais susilaukė dukters Valentinos Palomos. Pirmąkart šventais santuokos saitais įsimylėjėliai susisiejo patyliukais – šiemet Paryžiuje per Valentino dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius