-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

San Diege į karinę stažuotę atvykęs Didžiosios Britanijos princas Harry aplankė vietos užeigas

Ilgai laukti neteko: Didžiosios Britanijos princas Harry, atvykęs į karinę stažuotę Kalifornijoje, jau kitą dieną buvo pastebėtas susipažįstantis su San Diego naktiniu gyvenimu, pranešė vietos žiniasklaida.
Princas Harry
Princas Harry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Aristokratas, kuris yra trečiasis eilėje į Didžiosios Britanijos sostą, penktadienio vakarą buvo pastebėtas kartu su savo draugais bare „McP's Irish Pub and Grill“, kur suvalgė mėsainį ir mėgavosi alumi, informavo televizija KGTV, taip pat paskelbusi vieną neryškią nuotrauką, kurioje princas matomas geriantis.

„Princas sakė: „Džiaugiuosi čia atvykęs“, – pasakojo šio baro vadovas Tedas Tayloras. „McP's Irish Pub and Grill“ yra įsikūręs San Diego priemiestyje Koronade, esančiame už maždaug dviejų valandų kelio nuo El Sentro karinių jūrų pajėgų bazės, į kurią Harry atvyko praeitą ketvirtadienį .

„Jis sėdėjo prie stalelio lauke ir suvalgė mėsainį bei išgėrė alaus. Jis puikiai atrodė. Labai mielas vaikinas, labai ramus“, – pridūrė T.Tayloras.

Princas Harry, kuris ginkluotosiose pajėgose yra žinomas kaip kapitonas Walesas, atvyko į Kaliforniją mokytis skraidyti atakos sraigtasparniais „Apache“ vietovėse, panašiose į būdingas Afganistanui.

Po du mėnesius truksiančių mokymų Harry įgis „Apache“ piloto kvalifikaciją, tačiau Didžiosios Britanijos gynybos ministerija atsisakė komentuoti gandus, kad jam neva vėl bus leista dalyvauti misijoje Afganistane.

27 metų princas yra leidęs suprasti, kad jis nori grįžti į Afganistaną, kur tarnavo pėstininku 2007–2008 metais, tačiau buvo skubiai atšauktas, kai žiniasklaida paviešino jo dislokavimo vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius