Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sarah Jessica Parker apie kitokį gyvenimą nei „Sekse ir mieste“

Dažniausiai atkakliai savo ir šeimos privatumą sauganti „Sekso ir miesto“ aktorė Sarah Jessica Parker šįsyk leido žurnalistams praverti jos namų duris plačiajam pasauliui. Moteris nusifotografavo specialioje amerikietiškojo „Vogue“ fotosesijoje su savo dvynukėmis dukromis, sūnumi ir vyru.
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

S.J.Parker su artimaisiais pozavo namuose. 46-erių aktorė atrodė elegantiška ir santūri. Vienoje nuotraukų ji žaislų pilnoje virtuvėje su 2-ejų dukromis Marion ir Tabitha. Mergaites 2009-aisiais pagimdė surogatinė motina. Kitame kadre S.J.Parker prisidengusi ausis klausosi jaunųjų rokerių, kurių gretose ir jos 8-erių sūnus Jamesas.

Išsisukti nuo fotosesijos nepavyko ir garsios moters sutuoktiniui, 49-erių aktoriui Matthew Broderickui. Jiedu susituokę nuo 1997-ųjų. Pora nespalvotai „Vogue“ nuotraukai pozavo skoningai pasipuošę, žvelgdami pro langą.

Kalbėdama su žurnalistais S.J.Parker pripažino, kad jos nežavi didžiulis dėmesys, kurio sulaukia jos šeima ir pripažino, kad svarstė išsikraustyti iš Niujorko, kad galėtų gyventi ramiau. „Suprantu, kad tenka slėptis už vartų, tačiau negaliu įsivaizduoti atsiskyrėlės gyvenimo. Anksčiau flirtavome su tuo dėmesiu, vėliau išvykdavome į užmiestį, šokdindavome nekilnojamojo turto agentus, stovėdavome daugybėje namų ir įsivaizduodavome save gyvenančius juose, tačiau, nieko...“ – pasakojo aktorė.

Ji prisipažino mylinti Niujorką dėl to, kad ten gali pasirodyti. „Parodai save kitiems tą pačią minutę, kai išeini pro namų duris. Nėra kito pasirinkimo. Ir man tai patinka“, – sakė S.J.Parker. Anot aktorės, ji mažiau rodosi viešumoje tik todėl, kad pagausėjo jos šeima. „Jei neturėčiau vaikų, kiekvieną savo gyvenimo vakarą leisčiau teatre ar stebėdama baletą“, – šypsojosi ji. Ir nors S.J.Parker išgarsėjo suvaidinusi Kerę Bredšou „Sekse ir mieste“, pati ji sako, kad nėra panaši į savo heroję.

„Bredšou gyvenimas visai nepanašus į mano. Man labai patiko ją vaidinti, ji mane pakeitė, tačiau nesu moteris, pamišusi dėl batų, negalvoju apie madą visą dieną, nors tą industriją labai gerbiu“, – pripažino 35 metus aktorės duoną kremtanti moteris.

S.J.Parker ir jos šeimos narių nuotraukas „Vogue“ pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius