Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Scarlett Johansson atvira: sunkiausia jos gyvenimo naktis – kai gimė dukra

Jei linksmai kikenote žiūrėdami komedijas „Sunokusios pamergės“ bei „Blogos mamos“, ruoškitės į kino teatrą – netrukus kino teatruose pasirodys komedija „Mergų balius“ („Rough Night“), kurioje pamatysime ne tik dar žiauresnių juokelių, bet ir tokias žvaigždes kaip Scarlett Johansson, Demi Moore bei roko atlikėjo Lenny Kravitzo dukra Zoe Kravitz.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Komedijoje aktorių Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilanos Glazer ir Zoe Kravitz herojės susitinka mergvakaryje Majamyje. Trumpųjų atostogų savaitgalis prasideda gana santūriai, tačiau vakarėlis įsisiūbuoja. Deja, pačiame linksmybių įkarštyje nutinka nelaimė: striptizo šokėjas, netyčia trenkęs galvą į atbrailą, numiršta. Atsipeikėjusios nuo pirmojo šoko, merginos imasi spręsti problemą. Žinoma, po viso išgerto alkoholio, jų naudojami problemos sprendimo būdai nelabai suderinami su sveiku protu. Užtat iki ašarų juokingi.

Ar į panašią situaciją yra patekusi Scarlett Johansson? Kokia naktis buvo sunkiausia jos gyvenime? Apie tai viename interviu aktorės pasiteiravo žurnalistai.

„Tokios patirties, kaip mano herojė filme, ačiū Dievui, neturėjau, tačiau sunkiausia naktis, nutikusi mano gyvenime ir kurios niekuomet nepamiršiu, buvo dukters Rose Dorothy gimimas. Aš nejuokauju, tikrai tą naktį drąsiai galiu pavadinti pačia baisiausia“, – sakė šiaip jau apie asmeninį gyvenimą neatviraujanti Holivudo žvaigždė.

Komedijoje taip pat vaidinusiai Jillian Bell, anot jos pačios, pačios baisiausios būna tos naktys, po kurių atsibudus ryte nieko nepameni.

Siautulinga komedija „Mergų balius“ Lietuvoje pradedama rodyti liepos 7 dieną.

VIDEO: MERGŲ BALIUS - kinuose nuo liepos 7 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius