Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Scarlett Johansson pastebėta flirtuojanti su išvaizdžiu kolega

Neseniai nustebinusi bulvarinę žiniasklaidą tris mėnesius trukusiu romanu su perpus vyresniu aktoriumi Seanu Pennu, aktorė Scarlett Johansson, regis, neketina būti ilgai vieniša. Šįsyk ji žavesio tinklus mėgina užmesti kolegai Justinui Barthai.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Showbizspy.com, S.Johansson buvo pastebėta koketiškai flirtuojanti su 33-ejų vyru, geriausiai žinomu iš filmų „Pagirios Las Vegase“ ir „Pagirios Tailande“. Beje, 26-erių aktorė tik šį mėnesį oficialiai išsiskyrė su buvusiu vyru, aktoriumi Ryanu Reynoldsu. Šis, beje, irgi nesnaudžia – bulvarinė spauda teigia, kad jis susitikinėja su žaviąja Charlize Theron.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Justin Bartha
Justinas Bartha

Nurodoma, kad S.Johansson savaitgalį apsilankė Niujorke vykusiame spektaklyje „All New People“, kuriame vaidina J.Bartha, o vėliau prisijungė prie jo per kūrybinės grupės vakarienę. „Restorane prie jų stalo buvo apie 15 žmonių, tačiau Scarlett ir Justinas sėdėjo šalia ir bendravo tik dviese. Jie kalbėjosi visą vakarą ir atrodė susižavėję vienas kitu. Buvo matyti, kad kartais jie įnirtingai diskutuoja, o kartais meiliai flirtuoja, jie tikrai domėjosi vienas kitu“, – sakė šaltinis.

33-ejų J.Bartha vienišas yra visai neilgai. Kovą jis po dvejus metus trukusios draugystės išsiskyrė su dizainere ir aktore Ashley Olsen.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius