Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Scarlett Johansson: „Po skyrybų buvau gana prislėgta“

Aktorė Scarlett Johansson pagaliau prabilo apie jos ir buvusio vyro, aktoriaus Ryano Reynoldso skyrybas. Apie asmeninį gyvenimą viešai kalbėti nemėgusi pora oficialiai išsiskyrė birželį.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson / „15min“ nuotr.

26-erių S.Johansson vokiečių žurnalui „Gala“ tikino buvusi po skyrybų gana prislėgta. Aktorė tikino paramos ir paguodos ieškojusi tarp artimiausių žmonių – brolio dvynio Hunterio, keleto bičiulių ir 89-erių močiutės Dorothy.

„Maždaug po savaitės suėmiau save į rankas ir nuolat eidavau išsikrauti į sporto salę“, – sakė S.Johansson. Tiesa, prakalbinti aktorės apie skyrybų priežastį nepavyko ir šįsyk. Paklausta, kas lėmė santuokos pabaigą ji teatsakė, kad klausimas per daug asmeniškas. „Galiu pasakyti tik tiek. Kartais būnu pernelyg kritiška sau ir kitiems žmonėms, neieškau kompromisų“, – prisipažino moteris.

Vėliau ji prasitarė ir apie kitus savo trūkumus. „Gana greitai susidarau nuomonę apie žmones. Jei su kuo nors nesutinku ar kas nors mane erzina, taip žmogui ir pasakysiu – nesvarbu, kiek tai gali jį įžeisti. Kartas nuo karto dėl tokio atvirumo vis turiu bėdų“, – sakė S.Johansson.

Aktorė su kolega R.Reynoldsu susituokė 2008-aisiais, o apie skyrybas paskelbė 2010-ųjų pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius