Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Scarlett Johansson pratinasi prie gyvenimo Paryžiuje

Aktorė Scarlett Johansson, susižadėjusi su prancūzų žurnalistu Romainu Dauriacu, apsigyveno Paryžiuje.
Aktorė Scarlett Johansson
Scarlett Johansson / „Scanpix“ nuotr.

Scarlett Johansson patvirtino planus rugsėjį antrą kartą ištekėti, be to, sakė, kad jau paliko savo butą Niujorke ir apsigyveno R.Dauriaco tėvynėje.

Aktorė, kuri dar neišmoko kalbėti prancūziškai, sakė: „Nusprendžiau surizikuoti ir persikraustyti į Paryžių, ir tai puiku, man labai patinka.“

Tačiau S.Johansson pripažino, kad gyvenimo „meilės mieste“ žavesys greit išblėso ir ji jau pradedanti suprasti, kodėl prancūzai yra pelnę storžieviškos tautos reputaciją.

Aš esu iš Niujorko ir manau, kad vaikščiojimas Niujorke yra tarsi nuostabus šokis gatvėje, jūs tarsi išvengiat vienas kito. O kai nuvykau į Paryžių, pamaniau, kad tai kažkoks provincijos miestas, kuriame žmonės nežino, kaip vaikščioti.

„Žinoma, dalis romantiško spindesio dabar truputį išblėso ir visi tie dalykai, kurie, kaip manei anksčiau, yra žavūs, tiesiog... Na, kai pirmą kartą ten nuvykau, pagalvojau, kad visas tas šiurkštus, paryžietiškas dalykas yra tiesiog netiesa. Galvojau: „Žmonės nėra šiurkštūs, jie – nuostabūs!“ Taip buvo prieš tai, kai aš ten apsigyvenau, o tada žmonės nusprendė, kad jeigu aš neišvažiuoju, tai jie gali tiesiog būti šiurkštūs su manimi!“ – sakė S.Johansson.

Be to, ji papasakojo, kad labiausiai ją erzina vaikščiojimas gatvėmis, nes žmonės čia nesitraukia iš kelio.

JAV pokalbių laidos vedėjui Davidui Lettermanui ji sakė: „Man patinka vaikštinėti. Kaip sakiau, žmonės dabar šiurkštesni, tai erzina. Aš esu iš Niujorko ir manau, kad vaikščiojimas Niujorke yra tarsi nuostabus šokis gatvėje, jūs tarsi išvengiat vienas kito ir eiti gatve yra choreografija. O tada, kai nuvykau ten, į Paryžių, pamaniau, kad tai kažkoks provincijos miestas, kuriame žmonės nežino, kaip vaikščioti. Jie tiesiog blokuoja mane, maniau, kad jie sutrikę. Bet ne, jie nėra sutrikę, tad dabar aš tiesiog įžūliai spoksau nuo pusės kvartalo ir ėmiau darytis tikrai agresyvi su žmonėmis, ir man tai nerūpi!“

Santuoka su R.Dauriacu aktorei bus antroji – 2008 metais ji susituokė su Ryanu Reynoldsu, bet jiedu išsiskyrė mažiau nei po trejų kartu pragyventų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius