Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeimos teigimu, Amy Winehouse mirė dėl to, kad staigiai metė vartoti alkoholį

Mirusios dainininkės Amy Winehouse kova su narkotikais truko ilgai ir buvo ne sykį aprašyta. Tačiau atlikėjos šeima baiminasi, kad jų kvaitulį pamiršusią dukrą pražudė staigus posūkis į blaivybę.
A.Winehouse nebenori tatuiruočių, primenančių buvusį vyrą.
Amy Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė „The Sun“, 27-erių A.Winehouse gydytojai rekomendavo mesti gerti palaipsniui, mat ji vartojo išties daug alkoholio. Tačiau atlikėja nutarė elgtis savaip ir prieš mėnesį visiškai nustojo vartoti svaigiuosius gėrimus. Winehouse‘ų šeimos draugo teigimu, dainininkės tėvai įtaria, kad būtent visiškas alkoholio vartojimo nutraukimas ir sąlygojo Amy mirtį, mat jos organizmui buvo šokas.

„Abstinencija taip išgąsdino jos kūną, imuninę sistemą... Šeima mano, jog būtent tai turėjo lemiamos įtakos“, – sakė šaltinis. People.com gavo patvirtinimą, jog būtent tokia A.Winehouse artimųjų versija. Oficiali dainininkės mirties priežastis nebus žinoma dar kelias savaites, kol paaiškės toksikologinių testų rezultatai.

Nors buvo pranešimų, kad paskutinėmis gyvenimo dienomis A.Winehouse palūžo ir ėmė gerti, šeima tai kategoriškai neigė. Per dukters laidotuves Amy tėvas Mitchas Winehouse‘as patikino susirinkusius, kad buvo priešingai ir jo mergaitė nebegėrė.

„Jis sakė, jog gydytojai Amy sakė pamažu vis mažinti suvartojamo alkoholio kiekį ir visais įmanomais būdais vengti išgertuvių. Tačiau dukra jam pasakė, kad taip negali. Jai įmanoma buvo tik arba gerti, arba visiškai mesti, tad ji visiškai išsižadėjo alkoholio. Mitcho teigimu, organizmo šokas nuo blaivumo, po to, ką ji patyrė per pastaruosius metus, buvo per daug“, – pasakojo žurnalistų šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius