-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sekso draugai“ Justinas Timberlake‘as ir Mila Kunis – koketiškoje fotosesijoje

Aktoriai Justinas Timberlake‘as ir Mila Kunis drauge vaidino filme „Draugiškas seksas“ (angl. „Friends With Benefits“), kurį šiuo metu reklamuoja. Būtent dėl šios juostos jiedu ryžosi ir „draugiškai gundančiai“ fotosesijai (fotografuota ir miegamajame), kurios metu be kita ko, papasakojo ir savo intymaus gyvenimo detalių.
Justinas Timberlake'as ir Mila Kunis
Justinas Timberlake'as ir Mila Kunis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

30-metis J.Timberlake‘as žurnalo „Elle“ žurnalistams prisipažino turėjęs incidentą, kurį mielai išbrauktų iš savo santykių su merginomis karjeros. „Mano mama mane pagavo lovoje su mergina... Taip nutiko tik sykį, bet mama visai nebuvo patenkinta. Buvau per jaunas užsiimti tokiais dalykais, tad ji buvo tikrai nusivylusi“, – atviravo aktorius ir dainininkas.

J.Timberlake’o kolegė, 27-erių Mila Kunis, su kuria, manyta, jis mėgino užmegzti romantiškus santykius, taip pat atskleidė keletą faktų apie save. „Mano tėvai nemano, kad apskritai gyvenime esu pasimylėjusi!“, – žodžių į vatą nevyniojo ji.

Romantinė komedija „Draugiškas seksas“ pasakoja apie du draugus, kurie nutaria paįvairinti savo draugyste seksu be jokių pašalinių emocijų, tokių kaip pavydas ar meilė.

Nesumeluosiu sakydamas, kad vis dar noriu patekti į montažinę ir iškirpti kadrų, kuriuose matosi mano užpakalis.Tiesa, pasak J.Timberlake‘o, formulė „jokių jausmų, tik seksas“ – tikras kelias į pražūtį. „Tai gera mintis tik tol, kol supranti, kokia ji bloga“, – juokėsi jis. Jam pritarė ir M.Kunis. „Tokie santykiai žlunga, kai vienas nori „išeiti“ ir pradėti romaną su kažkuo kitu. Arba vienas iš dviejų draugų pradeda jausti kažką daugiau ir vienas būtinai lieka įskaudintas. Kai moteris pajunta orgazmą, išsilaisvina tam tikri hormonai. Nesu sutikusi merginos, kuri galėtų mylėtis ir nepajusti nors kruopelytės jausmų“, – tvirtino aktorė.

Tiek M.Kunis, tiek J.Timberlake‘as dėl šio filmo turėjo daug ir dažnai apsinuoginti filmavimo aikštelėje. Abiems jiems tai buvo gana nauja patirtis. „Nesumeluosiu sakydamas, kad vis dar noriu patekti į montažinę ir iškirpti kadrų, kuriuose matosi mano užpakalis. Kai pagalvoju, kad mano mama visa tai pamatys, darosi baisu“, – prisipažino aktorius ir dainininkas.

M.Kunis ir J.Timberlake‘as, atrodo, nėra pora, nors ir stengiamasi buvo juos supiršti. Aktorius praėjusią savaitę buvo pastebėtas pietaujantis su buvusia mergina Jessica Biel, o jo kolegė apskritai tvirtina, kad „nėra su niekuo susitikinėjusi“. Filme „Juodoji gulbė“ vaidinusi M.Kunis prieš keletą mėnesių po aštuonerių metų draugystės išsiskyrė su „Vieno namuose“ aktoriumi Macauley Culkinu.

Žaismingos ir viliojančios M.Kunis ir J.Timberlake‘o bendros fotosesijos nuotraukų pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius