-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekso simboliui Pamelai Anderson sueina 50 metų: jos išvaizdos pokyčiai

Liepos 1-ąją dešimtojo dešimtmečio sekso simbolis Pamela Anderson švenčia apvalią sukaktį – buvusiai „gelbėtojai“ sueina 50 metų.
Pamelos Anderson išvaizdos pokyčiai
Pamelos Anderson išvaizdos pokyčiai / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Mažyčiame Ladysmith miestelyje Kanadoje gimusi ir augusi Pamela Anderson nuo mažumės svajojo apie platesnius horizontus.

Įdomu tai, kad Pamelai gimus apie ją ėmė kalbėti visa Kanada – taip sutapo, kad ji buvo pirmas kūdikis, gimęs 1967-ųjų liepos 1-ąją – dieną, kada Kanada šventė savo 100 metų nepriklausomybę. Vos gimusiai Pamelai iš karto buvo prilipdyta „šimtmečio kūdikio“ etiketė.

Vida Press nuotr./Pamela Anderson jaunystėje
Vida Press nuotr./Pamela Anderson jaunystėje

Pamela Anderson mokyklą baigė 1985 metais ir neilgai trukus patraukė į Vankuverį ieškoti laimės – čia ji pradėjo dirbti fitneso instruktore. 1989-aisiais Pamela dalyvavo futbolo varžybose „BC Place“ stadione – ji buvo pastebėta transliacijos režisierių ir parodyta per didžiulį ekraną. Tuo metu 22-ejų Pamela vilkėjo marškinėlius su alaus „Labatt“ logotipu – ši kompanija greitai ją susirado ir pasisamdė kaip reklamos veidą. Tada ir prasidėjo Pamelos kaip modelio karjera.

Vida Press nuotr./Pamela Anderson ant pirmo savo „Playboy“ viršelio (1989 m. spalis)
Vida Press nuotr./Pamela Anderson ant pirmo savo „Playboy“ viršelio (1989 m. spalis)

Tais pačiais metais mergina sulaukė pasiūlymo pozuoti „Playboy“ viršeliui – ji sutiko nedvejodama ir persikėlė gyventi į Los Andželą vildamasi, kad jai pavyks tapti žvaigžde. Ir gavo pirmąjį nedidelį vaidmenį – populiariame seriale „Auksiarankis“ vaidino meistro Timo Alleno asistentę Lisą. Šią situacijų komediją Pamela paliko po dviejų sezonų, kai gavo kur kas didesnį vaidmenį seriale „Gelbėtojai“. Būtent šis serialas ir tapo Pamelos tramplinu į tarptautinę šlovę. „Gelbėtojuose“ Pamela vaidino penkis sezonus – nuo 1992 iki 1997 metų.

Po „Gelbėtojų“ Pamela Anderson vaidino keliuose serialuose, televizijos ir kino filmuose, tačiau iki šiolei labiausiai žinoma yra kaip buvusi „gelbėtoja“ ir „Playboy“ žvaigždė (Pamelai, beje, priklauso „Playboy“ rekordas – ji yra daugiausiai šio žurnalo viršelių per visą jo gyvavimo istoriją papuošusi moteris).

Pamela Anderson buvo ištekėjusi keturis kartus už trijų vyrų. Pirmuoju jos sutuoktiniu tapo rokeris Tommy Lee (54 m.) – jiedu susituokė po vos kelių dienų pažinties! Santuokos ceremonija vyko paplūdimyje, o seksualioji nuotaka vietoj suknelės vilkėjo mažytį baltą bikinį. Pora susilaukė sūnų Brandono (21 m.) ir Dylano (19 m.), tačiau 1998 metais išsiskyrė. Jau po oficialių skyrybų buvę sutuoktiniai vėl suėjo poron, tačiau 2001 metais pasuko skirtingais keliais. Gerbėjų nuostabai, 2008 metais Pamela Anderson ir Tommy Lee mėgino atkurti savo santykius ir apsigyveno kartu, tačiau ir šis bandymas nepasiteisino.

2006 metais Pamela Anderson ištekėjo už rokerio Kido Rocko, su kuriuo kartu buvo apie ketverius metus. Šios santuokos metu Pamela pastojo, tačiau patyrė persileidimą. Neilgai trukus po to pora išsiskyrė.

Trečiuoju Pamelos Anderson vyru tapo filmų prodiuseris ir pokerio žaidėjas Rickas Salomonas, kuris labiau žinomas ne dėl savo darbų, o dėl sekso vaizdajuostės su Paris Hilton. Su juo Pamela Anderson tuokėsi, skyrėsi, tada vėl tuokėsi ir dar kartą išsiskyrė.

Pastaruoju metu Pamela Anderson siejama su „WikiLeaks“ įkūrėju Julianu Assange'u – aktorė neretai lankosi Ekvadoro ambasadoje Londone, kur jis gyvena. Na o šią savaitę ji buvo pastebėta pasimatyme San Tropeze su Prancūzijos futbolininku Adilu Rami...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius