Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualiausia moterimi išrinkta Rihanna prisipažino palaikanti ją sumušusį Chrisą Browną

Nusimetusi drabužius naujajai fotosesijai populiari atlikėja Rihanna pareiškė nebepykstanti ant buvusio vaikino, ją sumušusio dainininko Chriso Browno. Maža to, mergina buvo pripažinta seksualiausia metų moterimi.
Rihanna
Rihanna / „Scanpix“ nuotr.

Nors 2009-ųjų vasarį įvykusios dviejų populiarių atlikėjų skyrybos tapo vienu didžiausių skandalų, regis, Rihanna nuoskaudą pamiršo.

22-ejų Ch.Brownui vis dar tęsiasi bandomasis penkerių metų laikotarpis už buvusios merginos sumušimą prieš pat 2009-ųjų „Grammy“ apdovanojimų ceremoniją. Naujame interviu žurnalui „Esquire“ Rihanna tvirtino, kad jos viduje tūnojęs apmaudas „atėmė per daug laiko“.

Lapkričio žurnalui apsinuoginusi ir seksualiausios moters titulą pelniusi 23-ejų Rihanna teigė besidžiaugianti, kad jos buvęs mylimasis ir vėl sėkmingai kopia karjeros laiptais po to, kai buvo susigadinęs reputaciją.

Nenuostabu, kad dainininkė rodo Ch.Brownui gerumą, juk jai pačiai šlovės netrūksta. Jau 20-oji jos daina, „We Found Love“, užkopė į geriausių dainų dešimtuką Amerikoje rengiamame hitų sąraše „Billboard Hot 100“ nuo jos debiuto 2005-aisiais.

„Jaučiau per daug pykčio, esu sužavėta, kaip jam pasisekė prasimušti ir pasiekti aukštumų. Nepakartojama, kaip Chrisas atsitiesė, nors visas pasaulis buvo prieš jį“, – apie buvusi vaikiną sakė Rihanna. Naujausias Ch.Browno albumas „F.A.M.E (Forgiving All My Enemies)“ vos debiutavęs kovą užėmė „Billboard“ albumų top 200-uke pirmąją vietą, o štai 10 mėnesių po incidento 2009-aisiais išleistas „Graffiti“ patyrė visišką fiasko.

Nuogos Rihannos nuotraukas žurnalui „Esquire“ pamatyti galite paspaudę čia.

Seksualiausia – už drąsą

„Esquire“ kūrėjų teigimu, populiarioji Rihanna buvo išrinkta seksualiausia 2011-ųjų moterimi už drąsą renkantis sceninius drabužius. Taip pat dainininkė sulaukė pagyrų už pasitikėjimą savimi ir gražų, prižiūrėtą kūną. Pati atlikėja, kalbėdamasi su leidinio žurnalistais, tikino sekso simboliu savęs nelaikanti. Be Rihannos į „Esquire“ seksualiausių moterų sąrašą pateko Rosie Huntington-Whiteley, Beyonce, Mila Kunis ir kitos garsenybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius