Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualiausia pasaulyje seselė įsitikinusi – tokią figūrą kaip jos gali turėti visos

Floridoje gyvenanti Lauren Drain yra profesionali slaugytoja bei fitneso trenerė, kuri savo gerbėjų armijos yra tituluojama „seksualiausia sesele pasaulyje“.
Lauren Drain
Lauren Drain / „Instagram“ nuotr.

32-ejų Lauren Drain instagrame turi net 3,8 mln. sekėjų, kurių daugumą priviliojo publikuodama seksualias savo nuotraukas bei asmenukes.

Slaugytoja ir asmenine fitneso trenere dirbanti moteris neatsigina komplimentų dėl savo sportiškos figūros, tačiau ji įsitikinusi, kad tokią gali turėti visos – reikia tiesiog teisingos dietos ir sportinio režimo.

Lauren Drain sveikata, gerovė ir gyvenimo kokybė yra vienos iš svarbiausių vertybių, kurias ji stengiasi įskiepyti ir savo pacientams, ir „Instagram“ sekėjams. Jos įsitikinimu, aktyvus gyvenimo būdas ir yra raktas į ilgą ir sveiką gyvenimą.

„Per aštuonerius profesionalaus darbo medicinos srityje metus niekada nesusidūriau su atletu, kurį būtų ištikusios rimtos sveikatos problemos. Tam yra priežastis: sportiškas, aktyvus gyvenimo būdas sumažina ligų riziką ir gerina bendrą savijautą“, – sako Lauren Drain.

„Instagram“ nuotr./Lauren Drain
„Instagram“ nuotr./Lauren Drain

Per savo slaugytojos karjerą Lauren Drain yra dirbusi ir intensyviosios terapijos skyriuje, o neretai jos darbo diena ligoninėje užtrukdavo ir 13 valandų. Ilgainiui ji ėmė jaustis persidirbanti ir nelaiminga, tad nusprendė, kad privalo keisti savo gyvenimą.

„Norėjau būti sveika, sportiška, stipri, savimi pasitikinti moteris ir šitaip išvengti ligų, vietoj to, kad viską gydyčiau tabletėmis ir vaistais, – sako ji, ilgainiui tapusi asmenine trenere. – Norėjau pakeisti savo gyvenimą į gerąją pusę ir norėjau padėti kitiems, kol jie taip pat neprarado kontrolės.“

„Instagram“ nuotr./Lauren Drain
„Instagram“ nuotr./Lauren Drain

Lauren Drain sako, kad jos tikslas – ne būti fitneso modeliu, o padėti žmonėms sportuojant ir sveikai maitinantis pasirūpinti savo kūnu ir sveikata.

„Dirbau tam, kad užsiauginčiau daugiau raumenų teisingose vietose, tapčiau stipresnė, sveikesnė ir laimingesnė. Užpakaliukas ir kojos, kuriuos dabar matote, nėra genetinis palaiminimas ar chirurginis projektas – tai sunkaus darbo rezultatas. Matau merginas socialiniuose tinkluose, kurios vadina save fitneso modeliais ir pan., kai iš tiesų daugumai jų tiesiog pasisekė ir jos laimėjo genų loterijoje“, – sako Lauren Drain, kuri įsitikinusi, kad tokią figūrą kaip jos gali turėti kiekviena moteris, jei tik bus pasiryžusi dėl to padirbėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius