Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Seksualiausias pasaulyje nusikaltėlis“ išsiskyrė su sužadėtine Chloe Green: abu buvo neištikimi

„Topshop“ paveldėtoja Chloe Green (28) ir modelis bei buvęs nusikaltėlis Jeremy Meeksas (35) po dvejų metų draugystės pasuko skirtingais keliais. Portalas „Us Weekly“ praneša, kad pora viešumoje nesirodo jau du mėnesius po to, kai mergina buvo pastebėta su kitu vyru savo tėvo Philipo Greeno jachtoje.
Jeremy Meeksas ir Chloe Green
Jeremy Meeksas ir Chloe Green / Vida Press nuotr.

Portalui „Us Weekly“ artimas poros šaltinis pasakojo, kad nepaisant to, jog prieš du mėnesius jie nusprendė išsiskirti, tačiau vis dar bando kalbėtis dėl susiklosčiusios situacijos.

Teigiama, kad Jeremy labai nustebo, kai išvydo Chloe nuotraukas su kitu vyru. Visgi pats modelis irgi nėra šventas, nes gegužę buvo nufotografuotas jaukiai leidžiantis laiką su modeliu Andreea Sadu Kanų kino festivalyje.

Šios savaitės pradžioje mergina buvo pastebėta besiglėbesčiuojanti su Monte Karlo polo kapitonu Rommy Gianni. Pora romantiškais jausmais dalijosi 134 mln. eurų vertės jachtoje, su kuria plaukiojo po Sardinijos krantus skalaujančią Viduržemio jūrą.

Jeremy ir Chloe jau anksčiau pakurstė kalbas apie skyrybas, kai šios vasaros pradžioje modelis nepasirodė savo sūnaus pirmajame gimtadienio vakarėlyje, kuris vyko Monake.

„Instagram“ nuotr./Jeremy Meeksas ir Chloe Green
„Instagram“ nuotr./Jeremy Meeksas ir Chloe Green

Poros santykiai pastaruosius mėnesius priminė amerikietiškus kalnelius, nes vienu momentu jie mielai krito į vienas kito glėbį, tačiau kitu nebesutarė. Beje, mergina dažnai nusiimdavo sužadėtuvių žiedą, o kovą neatsakė į Jeremy sveikinimą gimtadienio proga.

Jeremy ir Chloe susipažino prieš dvejus metus ir nuo tada buvo neišskiriama pora. Visgi tuo metu buvo žinoma, kad modelis su mergina susipažino, kai dar buvo santuokoje su buvusia žmona Melissa Meeks.

Pora susižadėjo praeitais metais ir gegužės 29 dieną susilaukė sūnaus Jaydeno. Iš praeitos santuokos vyras augina sūnų Jeremy.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius