Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualios figūros savininkė Olivia Wilde paauglystėje laimėjo blynų rijimo konkursą

Vardan aktorės karjeros paaukojusi studijas universitete, pasaulinio garso žurnalistų atžala, buvusi balerina Olivia Wilde teigia, jog niekada nesigailėjo dėl savo sprendimo.
Aktorė Olivia Wilde
Aktorė Olivia Wilde / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Atidėti studijas buvo labai rizikingas sprendimas. Visi mano šeimos nariai turi aukštuosius išsilavinimus ir aš pati laukiau akimirkos, kai tapsiu studente, tačiau likimas susiklostė kiek kitaip“, – šypsosi aktorė ir pasakoja, jog priimdama šį sprendimą pasikliovė savo instinktais.

„Važiuoti į Los Andželą buvo labai baisu – juk daugelis kino pramonėje taip nieko ir nepasiekia. Tuomet sunku nuleisti galvą, išgyventi šį epizodą ir grįžti namo, į normalų gyvenimą. Turiu pripažinti, kad mano pasirinkimas tarp studijų universitete ir Holivudo buvo instinktyvus. Aš visuomet pasitikiu savo intuicija ir instinktais ir jie manęs dar nei karto nenuvylė. Juk netgi tekėdama, kuomet man tebuvo aštuoniolika, pasiklioviau šeštuoju pojūčiu! Tad viskas, ką gyvenime esu pasiekusi ir kas gero su manimi nutiko buvo lemta tikėjimo ir pasitikėjimo savimi. Ir visai nesvarbu, kad ką tik išsiskyriau su vyru – juk išgyvenome daug puikių akimirkų kartu“, – prisipažino moteris.

Skyrybas su sutuoktiniu Tao Ruspoli, su kuriuo santuokoje išgyveno aštuonerius metus, moteris tarsi pažymėjo dvigubu apsinuoginimu – pikantiškas scenas su tobulo kūno savininke Olivia matėme „Kaubojuose ir ateiviuose“ (orig. „Cowboys & Aliens“, 2011), na, o dabar atėjo eilė komedijai „Draugo kailyje“. Aktorė neslėpė susižavėjimo šia juosta ir užsiminė, jog filme išvysime ir keletą pikantiškų scenų, kuriose ji apsinuogins.

Jau anksčiau prisipažinusi, kad apsinuoginimą laiko natūralia savo darbo dalimi, šįkart aktorė nenoriai dalinosi tobulos figūros receptu.

„Mano kūnas nėra tobulas, tačiau stengiuosi prisižiūrėti, sportuoti ir jausti saiką už stalo. Būsiu banali, tačiau mano puikaus, nors ir netobulo, kūno paslaptis – geri genai. Žinote, kai man buvo šešiolika netgi dalyvavau blynų rijimo konkurse Australijoje. Vienas vyrukas leptelėjo, kad tokie konkursai – ne moterų nosiai. Tuomet manyje išsiveržė visas feminizmas ir iš paskutiniųjų stengiausi laimėti tą konkursą. Ir aš tai padariau!“, – paauglystę prisiminė aktorė.

Viena gražiausių planetos moterų save žavesio kerus išskleis jau rugsėjo 9 dieną komedijoje „Draugo kailyje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius