-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Seras Eltonas Johnas įkalintam „Pink Floyd“ atlikėjo sūnui į kalėjimą nusiuntė knygų

Didžiosios Britanijos legenda seras Eltonas Johnas „Pink Floyd“ vokalisto ir gitaristo Davido Gilmouro įkalintam įsūniui nusiuntė dėžę knygų, kad šis turėtų kuo užsiimti, kol laiką leidžia įkalinimo įstaigoje.
Eltonas Johnas ir Charlie Gilmouras
Eltonas Johnas ir Charlie Gilmouras / „Scanpix“ nuotr/15min.lt montažas

21-erių metų Charlie Gilmouras liepos viduryje buvo nubaustas 16 mėnesių praleisti kalėjime už tai, kad siautėjo Londono centre. Praėjusių metų gruodį miesto kameros užfiksavo jį kartu su keletu studentų vienoje iš memorialinių karių kapaviečių supantis ant vėliavos stulpo bei raginant kolegas studentus šturmuoti šalies Parlamentą. Jis teigė taip protestavęs prieš mokestį už mokslą universitete.

Tačiau jaunuoliui, panašu, nuobodžiauti neteks, kadangi visą savo laiką galės skirti skaitymui. Seras E.Johnas jam nusiuntė nemažą šūsnį klasikos kūrinių, tarp kurių ir rusų autoriaus Levo Tolstojaus kūriniai, istoriko Niallo Fergusono knygos.

Remiantis britų dienraščiu „The Daily Mail“, E.Johnas niekada nebuvo susitikęs su Charlie, bet yra artimas jo patėvio Davido bei motinos Polly Samson draugas.

Visos knygos buvo nusiųstos į Davido ir Polly namus. Jie turėtų šį siuntinį perduoti savo sūnui.

„Siuntinyje galima rasti labai įvairių knygų: nuo rimtų istorinių veikalų iki novelių. Panašu, jog Eltonui reikėjo įdėti nemažai pastangų, kad surinktų skirtingų knygų kolekciją, kuri būtų įdomi Charlie“, – teigė atlikėjo aplinkos žmogus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius