Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seras Paulas McCartney: „Miley Cyrus nenusipelnė tiek kritikos“

Seras Paulas McCartney prašo Milley Cyrus kritikų palikti atlikėją ramybėje dėl jos vulgarių pasirodymų primindamas, kad „mes matėme ir blogiau“.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / „Scanpix“ nuotr.

Buvęs bitlas pasistengė peržiūrėti buvusios serialo „Hana Montana“ (Hannah Montana) žvaigždės prieštaringai vertinamą pasirodymą su Robinu Thicke per MTV Vaizdo klipų apdovanojimų teikimo ceremoniją rugpjūčio mėnesį, taip pat jis yra susipažinęs su jos dainos „Wrecking Ball“ video klipu, kuriame ji nusifilmavo nuoga, avėdama tik masyvius aulinius batus.

Dėl šių dviejų pasirodymų buvusi filmų vaikams žvaigždutė susilaukė kaltinimų, kad esą nuėjo per toli seksualizuodama savo įvaizdį, tačiau P.McCartney sako, kad M.Cyrus yra kritikuojama nepagrįstai.

„Žinote ką, aš iš vis nemanau, kad tai buvo intymu. Ten nieko nesimatė! Peržiūrėjau, norėdamas patikrinti. Bet aišku, kad žiūri ir nesupranti, ko čia visi rėkia? Manau, kad tai tik švelniai šokiruoja. Žinau, kad ji šoko su Robinu Thicke per apdovanojimus – na ir kas? Eikit sau! Mes matėme ir blogiau“, – kalbėjo P.McCartney interviu „Sky News“.

Paulas McCartney
Paulas McCartney

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius