Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Laukinukė“ žvaigždė Marlene Favela laukiasi pirmagimės: būsimai atžalai sukūrė instagramą

Meksikiečių telenovelių aktorė Marlene Favela (42) ir jos mylimasis, verslininkas George'o Seely prieš dvejus metus susituokė gražioje vestuvių ceremonijoje, o visai neseniai moteris atskleidė, kad laukiasi. Be to, jau šeštą mėnesį nėščia moteris atskleidė kūdikio lytį bei vardą ir būsimai mažylei sukūrė asmeninę „Instagram“ paskyrą, kuri tik įrodo, kad aktorė motinystės laukia su dideliu džiaugsmu.
Marlene Favela su vyru George'u Seely laukiasi pirmagimio
Marlene Favela su vyru George'u Seely laukiasi pirmagimio / „Instagram“ nuotr.

Balandį serialo „Laukinukė“ žvaigždė nustebino netikėtomis naujienomis apie nėštumą. Žiniomis apie vaikelio gimimą būsima mama pasidalijo besilaukdama trečią mėnesį. Mielu įrašu „Instagram“ paskyroje Marlene priminė gražias sužadėtuves ir dėkojo vyrui už nuostabią dovaną, kurios netrukus sulauks.

Apie nėštumą moteris sužinojo kelionės į Meksiką metu, kai savanoriavo viename projekte. Tačiau nėštumo teste išvydusi teigiamą rezultatą, ji nedelsdama išskubėjo pas sutuoktinį G.Seely. Dar nežinodama netikėtų naujienų, Meksikoje moteris planavo likti ilgiau nei mėnesį.

„Instagram“ nuotr./Serialo „Laukinukė“ žvaigždė Marlene Favela laukiasi
„Instagram“ nuotr./Serialo „Laukinukė“ žvaigždė Marlene Favela laukiasi

Duodama interviu ispaniškajam „People“ žurnalui M.Favela atskleidė, kad naujienos apie vaikelį ją nustebino, nes iki tol buvo praėjusios tik kelios savaitės, kai ji nustojo vartoti kontraceptikus. Vaistų vartojimą moteris sustabdė po vestuvių metinių, nes norėjo įgyvendinti vyro norą tapti tėčiu.

„Aš net nepriėmiau to rimtai, tai buvo lyg dovana nuo Dievo. Aš to nelaukiau ir netikėjau. Dabar esu laimingiausia pasaulyje“, – apie pirmus įspūdžius po žinios apie nėštumą pasakojo M.Favela.

Šiuo metu Marlene laukiasi jau šeštą mėnesį. Pavasarį aktorė minėjo, kad tik po truputį pradeda suprasti, ką reiškia tikri nėštumo simptomai. „Aš pradėjau jausti kažkokį keistumą. Jaučiu, kaip mano pilvas pradeda didėti“, – naujais potyriais dalijosi moteris.

„Instagram“ nuotr./Marlene Favelos laukiasi pirmagimės
„Instagram“ nuotr./Marlene Favelos laukiasi pirmagimės

Tiesa, apie naujagimio lytį telenovelių žvaigždė pranešė tik per kūdikio sutiktuvių vakarėlį birželį. Šventės akimirkas ji paskelbė „Instagram“ paskyroje, kurioje patalpino vaizdo įrašą, atskleidusį, kad gims mergaitė.

Be to, moteris dar negimusiai mergaitei sukūrė asmeninę „Instagram“ paskyrą būsimos atžalos vardu – Bella Seely. Nors pačioje paskyroje kol kas nėra nei vienos nuotraukos, pagrindinėje nuotraukoje galime išvysti echoskopo fotografiją. Būsimos M.Favele atžalos paskyrą šiuo metu seka daugiau nei 30 tūkst. sekėjų.

Meksikiečių serialų žvaigždei tai bus pirmas vaikelis, todėl būsimiems motinystės džiaugsmais ji kruopščiai ruošiasi ir mielai skelbia visą procesą. Vis dėlto moteris neatsisako pagalbos iš savo mamos ir anytos, kurios mielu noru padeda būsimai mamytei.

„Aš manau, kad truputį nerimauju dėl nėštumo, nes noriu suteikti kūdikiui viską, kas geriausia“, – apie būsimą motinystės džiaugsmą sakė M.Favela.

„Dar nežinau, ar jau galiu laikyti save mama, ar dar ne, aš dar to nepatyriau, bet tikrai jaučiuosi kaip motina, nes jau dabar nerimauju dėl sveikos vaiko mitybos, valgau vaisius ir daržoves, nieko neapdoroto. Aš rūpinuosi juo taip, kad jaučiu, jog jis jaučiasi saugus“, – kalbėjo aktorė.

„Instagram“ nuotr./Marlene Favelos kūdikio sutiktuvių vakarėlio akimirka
„Instagram“ nuotr./Marlene Favelos kūdikio sutiktuvių vakarėlio akimirka

15min primena, kad M.Favela 2017 m. gruodį susituokė su australų milijonieriumi George'u Seely. Vyras aktorei pasipiršo birželio mėnesio pabaigoje Niujorke. Tų pačių metų rugpjūtį laimingi įsimylėjėliai surengė didžiulį vakarėlį, per kurį su draugais ir artimaisiais atšventė ne tik savo sužadėtuves, bet ir Marlene 41-tąjį metų gimtadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius